Шарми Пандора: значення і основні тематики

Життя складається з ланцюжка яскравих подій, спогадів. Прагнення відобразити в пам'яті яскраві миті - природне бажання будь-якої людини. Допоможуть в цьому невеликі намистини-шарми з колекцій Pandora.

Вироби нанизують на основу браслета, в результаті чого створюється авторський, неповторний аксесуар. В кінцевому рахунку про те, що означають шарми Пандора, знає тільки власник прикраси. А замовити оригінальні шарми і кільця Пандора в Україні ви зможете в компанії FRAGOLA. 

Основні тематики

Оригінальні намистини можна розділити на тематичні напрямки - грані людського життя.

  • Будинок, сім'я. Їх найчастіше вибирають, значення цих намистин багатогранні - вони нагадують про батьків. Намистини підкреслять важливість власної сім'ї. Приклади аксесуарів: "Коляска", "Мама", "Сестра", "Наречений і наречена".
  • Друзі. Всі, хто цінує дружбу, можуть придбати намистини з цієї категорії. Значення цих прикрас - важливість підтримки, відданості друга або подруги. Приклади аксесуарів: "Дружба назавжди", "Кращій подрузі".
  • Любов. Символізує прихильність, підкріплює тепле почуття, одні з популярних прикладів: "Я тебе люблю", "Серця", "Древо любові", "Корона" і т.п.
  • Захоплюючі подорожі. "Фотоапарат", "Захід", "Глобус", "Статуя свободи", "Чемодан" - далеко не всі тематичні щарми, значення цих намистин зрозуміло для кожного, вони говорять про захопленості подорожами.
  • Природа і природні чудеса. Намистини з цієї тематики різноманітні, як і сама природа. Створюючи браслет, робіть акцент на улюбленій порі року, природних явищах. Наприклад: "Галактика", "Зірка", "Квіткова фея", "Блискучі листя".

Значення шармів Пандора: що означають найпопулярніші намистини

Колекції шармів Пандори просякнуті символізмом. Кожна намистина може означати що завгодно, в залежності від захоплень, способу життя, пройшли спогадів.

Що означають шарми на браслеті Пандора в певних випадках? Наведемо кілька прикладів популярних моделей:

  • Янгол. Служить своєрідним оберегом, що захищає людину від невдач. Шарм ідеальний в якості подарунка - розповість про теплі почуття до людини і готовності допомагати і оберігати любов або дружбу.
  • Сестра. Істинно сімейний шарм Пандора, значення у нього просте - безкорислива любов сестри.
  • Дерево. Символізує людські цінності в класичному розумінні - міцну сім'ю, любов. Виражені коріння означають стійкість життєвих позицій і мудрість.
  • Замок. Значення прикрас у вигляді замків можна трактувати по-різному. Міцний замок символізує надійність сімейних, любовних відносин, з іншого боку - це символ влади і стабільності.
  • Подарунок. Приємний сюрприз - мініатюрна коробочка з срібла з блискучою стрічкою. Такий шарм стане відмінним презентом на знаменну подію.
  • Ловець снів. Пандора-шарми, значення яких - захист від поганих снів. Являє собою різьблену намистину-підвіску, яку не слід знімати на ніч.
  • Магнолія. Каже про природну мудрість й красу. Ніжно-рожеві пелюстки квітки скажуть про добрий смак власниці і її трепетну натурі.

Якщо ви бажаєте наповнити браслет Пандора, значення намистин цілком може бути і універсальним. Наприклад, "Серце" або "Квітка" присутні практично в кожній колекції в величезній кількості варіацій.

Вони можуть бути з каменями, глянцевими, з матовим покриттям, ключами, фігурками або підвісками. Це ті Pandora-шарми, значення яких завжди доречно при створенні особистого браслета або в якості подарунка рідній людині або одному, зрілої жінки або молодої леді.