Безпека, зручність, економія з інноваційною технікою ELECTROLUX

Ринок техніки сповнений цікавими моделями варильних поверхонь. Своє місце знайшла індукційна. Вперше така плита з індукційними конфорками була представлена 30 років тому. Тоді інновація не знайшла відгуку в серцях споживачів. Сьогодні ситуація кардинально інакша. Дехто називає техніку дивом. Виробники ж змовчують, що справа у цікавих функціях та елементарній фізиці.

Своїми можливостями приємно радує поверхня ELECTROLUX IPE6450KF. Популярність модель досягла за рахунок вишуканого зовнішнього вигляду, функціональних можливостей та безпечності використання. Споживачі вже оцінили широкі можливості приготування їжі на сучасній поверхні.

Секрет інноваційної техніки

При вигляді такої сучасної техніки покупці мимоволі задаються питанням, в чому принцип її роботи і які перевагами вона наділена. Багаточисельні відео про принцип нагріву багатьом здаються нереальним, схожим на фокуси. Втім, коли у дію вступає фізика, все просто. І розібратися зможе кожен бажаючий. Головне – швидкість приготування їжі, безпечність використання поверхні, особливо в оселі, де є діти.

Яким чином здійснюється нагрів посуду і його вмісту? Де скривається джерело тепла? Все це цікавить вибагливих і допитливих людей, які бажають купити варильну поверхню ELECTROLUX, втім до кінця не розібрались у техніці.

Річ у тім, що у даної моделі відсутнє джерело тепла як таке. Коли звичним є вогонь, джерелом якого є газ. Тут все інакше. Перше, що бачать люди, - це естетично приваблива склокерамічна панель. Секрет криється під нею у вигляді котушки індуктивності. Принцип роботи заключається в проходженні через неї електричного струму без нагріву (майже без нагріву). Далі виникає електромагнітне поле, яке створює вихрові струми в предметах, що знаходяться поряд, в даному випадку залізному посуді. Він розігрівається, а від посуду нагрівається і іжа всередині.

Безумовні переваги надійної поверхні

Покупці, перш за все, відзначать низький рівень споживання електроенергії. Мінімальні витрати теплової енергії обумовлені генерацією тепла не всередині конфорки, а на днищі посуду. Економія складає близько 20-30% при найвищому показнику корисної дії  - до 90%, що є суттєвою цифрою для сімейного бюджету.

Плюси поверхності:

  • Енергоефективність.
  • Зручність використання.
  • Функціональність.
  • Стильний зовнішній вигляд.

Поверхня нагрівається швидко, з неї легко прибираються забруднення. Техніка-мрія, яка може оселитись у оселі покупця у два кліки.