Як вибрати смартфон та нащо звернути увагу при покупці

Вибір смартфона завдання непросте. Сьогодні на ринку продажів представлений широкий асортимент товарів, представлені новинки оснащуються потужним процесором, розширеним функціоналом, оновленою операційною системою, камерою, додатковими опціями.

Південнокорейська компанія Samsung офіційно презентувала лінійку смартфонів середнього класу. Лідер серед продажів Galaxy A51, він має відмінну продуктивність, тривалий час автономної роботи, оснащений чотирма камерами й екраном Super AMOLED з вбудованим сканером відбитків. Ознайомитися з бюджетною новинкою можна за посиланням, тут же також можна вибрати й аксесуари.

Дизайн Galaxy A51

Флагманська новинка значно відрізняється від Galaxy A50. Смартфон виконаний у стилі Samsung S10 Lite й A71. Головна відмінна риса полягає в тому, що тепер камера пристрою розташовується на тильній стороні в прямокутному блоці.

Бічні грані, і задня панель корпусу зроблені з пластику з лаковим покриттям. У Galaxy A51 чотири кольори - червоний, синій, чорний і білий.

Дисплей

Samsung Galaxy A51, як і його попередник оснащений Super AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6,5 дюймів, розширення екрану 2400 × 1080. Захисне скло Gorilla Glass 3.Гаджет тонкий і не дуже великий, його зручно тримати в руках, він не вислизає, попри глянсове покриття.

Камера

Користувачі гаджетів найчастіше звертають увагу саме на камеру. Смартфон оснащений чотирма камерами - основною на 48 Мп, надширококутна на 12 Мп, 5 Мп сенсором глибини.

Операційна система і продуктивність

Презентація флагманської новинки відбулася у 2020 році, тому не дивно, що він працює на ОС Android 10. Швидкість роботи стабільна, без затримок. Смартфон оснащений процесором Exynos 9611, виконаний по 10-нанометровому техпроцесу. Представлені два варіанти оперативної пам'яті на 64 і 128 Гб.

Розблокування екрана й автономність

Користувачі можуть розблокувати дисплей за відбитками пальців або Face ID. Апарат оснащений акумулятором на 4000 мАг, швидку зарядку.

Також користувачі можуть звернути увагу на вельми схожу версію смартфона Xiaomi Redmi Note 9. Гаджет також оснащений потужним техпроцессором, має високу продуктивність і автономність, хорошу камеру, яка дозволяє робити якісні знімки й відео. Купуйте техніку тільки в перевірених магазинах, де є гарантія і сертифікат якості. В інтернет – магазині «Цифра» ви завжди знайдете відмінний варіант для себе та рідних.