Зручний варіант мати постійно чисту воду

Вода без перебільшення, завжди була джерелом життя. Лікарі рекомендують споживати кілька літрів сполуки водню і кисню щодня, але важлива не тільки кількість, але й якість. А вже якість залишає бажати кращого, адже очисні споруди в нашій країні, модернізуються дуже повільно і часом, єдиним варіантом очищення, виступає хлорування. А це негативним чином позначається на здоров'ї, може вести як до отруєнь, так і більш серйозних наслідків, в довгостроковій перспективі. Тому намагаються люди якось убезпечити те, що вони як мінімум п'ють і з чого готують їжу.

Найпростіший спосіб отримувати ідеально чисту воду

Найбільш популярні такі варіанти:

  • кип'ятіння;
  • використання фільтрів;
  • бутильована вода.

Кип'ятіння займає чимало часу, використання фільтрів досить недешевий процес, до того ж потрібна постійна заміна. А ось вода в бутлях позбавлена перерахованих недоліків, її вартість бюджетна. Постачальники пропонують різні варіанти рідини - це може бути вода, отримана зі свердловин, найчастіше артезіанських, або ж вона пройшла очистку інноваційними методиками, такими як іонізація, нейтралізація тощо. При цьому, в складі залишаються всі корисні речовини і така вода несе в організм всі необхідні мікроелементи.

Бутиль та помпа - мінімум зусиль, максимум зручності

Одна з головних переваг покупки бутлів - зручність використання та раціональність витрачання. Найбільш поширені 2 методи подачі:

  1. Ручний;
  2. За допомогою кулера.

Недорогу воду і все необхідне обладнання, пропонує компанія Molodo, її фахівці займаються доставкою та установкою. Простіше і дешевше користуватися ручним варіантом. Для цього надається помпа і легким рухом руки, подається невелика кількість води до чашки або іншоі ємності. Коли бутель порожніє, помпу витягують та встановлюють в повний. Порожню тару кур'єр забирає.

Комфортність використання кулерів

Бутиль з помпою відмінно підходить для домашніх умов, а ось в офісах та громадських місцях, раціональніше використовувати кулери. Існують різні моделі обладнання, які можуть здійснювати з водою навіть температурні маніпуляції, а саме нагрівати або охолоджувати. Це дозволить швидко заварити чай або каву, а влітку наповнити склянку прохолодною рідиною. Управління повністю автоматичне, можна задавати будь-які параметри по градусам, часу тощо. Є більш прості варіанти, коли бутиль поміщується в спеціальну шафу і люди за допомогою краника або диспенсера, набирають воду кімнатної температури. Також в шафі можут знаходитись стаканчики або будь-який інший посуд, що актуально для офісних приміщень.