Кольори літнього весілля

Колірна гамма для весілля влітку просто не може бути похмурою і нудною. Літній сезон - час яскравих фарб в оформленні торжества. Не варто боятися змішувати відтінки і створити неповторні колірні поєднання. Про те, які кольори можна поєднувати один з одним і яку палітру вибрати для літнього свята, читайте в сьогоднішній статті.

Поради щодо підбору палітри для літнього весілля

Питання, в якому кольорі найкраще робити весілля влітку, актуальне для багатьох молодят, оскільки від колірної гами залежить загальний настрій і атмосфера на святі. Можете скористатися наступними порадами, які допоможуть вам визначитися з палітрою для літнього весілля:

  • Дотримуйтесь сучасних тенденцій. Надихайтеся новими свіжими ідеями і використовуйте їх в оформленні свого торжества.
  • Не бійтеся поєднувати кольори. Якщо вам подобається кілька відтінків, ви можете пошукати інформацію про їх сполучуваність. Можливо, всі ваші улюблені тони можна сміливо використовувати в декорі свята.
  • Якщо вам сподобалася та чи інша колірна гамма, обов'язково подивіться кілька відеороликів різних весіль, виконаних в цьому відтінку. Зверніть увагу, як виглядає колір з боку, і подумайте, чи підійде він для вашого торжества.
  • Не будьте похмурими. Літо - це час життя, енергії і тепла, тому і колірна гамма повинна бути відповідною. Надихайтеся красою природи і вибирайте світлі і яскраві відтінки.

Колірна гамма для весілля влітку: топ-5 стильних палітр

Якщо ви збираєтеся святкувати весілля влітку, ви повинні чітко розуміти, в якому кольорі будете оформляти ваше свято. Не обов'язково зосереджуватися на одному відтінку (це давно не модно): ви можете поєднувати різні тони, щоб додати вашому весіллю соковитості, яскравості та індивідуальності. А на сайті wdng.com.ua ви зможете підібрати чудову весільну сукню. 

Тропічна палітра

У більшості молодят літо асоціюється зі спекотними країнами з насиченою зеленню і яскравими кольорами. Якщо вам близька ця тематика, і ви хочете привнести в ваше торжество яскравості, вам ідеально підійде тропічна палітра, яка включає в себе наступні літні кольори весілля: жовтий, яскраво-рожевий і насичений зелений. Ці відтінки можна пом'якшити за допомогою білого і пісочного кольорів, які зроблять оформлення більш гармонійним.

У декорі такого весілля можна використовувати як можна більше зелені, наприклад, гілки пальми або банана. В оформлення відмінно впишуться екзотичні квіти, а також яскраві фрукти, наприклад, папайя, маракуйя.

Морська палітра

Якщо ви не знаєте, в яких кольорах зробити весілля влітку, ви можете оформити ваше торжество в улюбленому серед молодят морському стилі. Палітра морського торжества включає в себе білий і темно-синій. В якості додаткових відтінків можна використовувати натуральні природні кольори: золотий, коричневий, пісочний, перламутровий, колір слонової кістки. Для оформлення торжества використовуйте принт смужку, який додасть вашому торжеству стилю.

Натуральна палітра

Природні відтінки ніколи не виходять з моди і знову входять в топ кольорів для весілля 2021. Тому, якщо ви сумніваєтеся, який колір вибрати для весілля влітку, спробуйте оформити торжество в стилі greenery, використовуючи зелені, пісочні і кремові відтінки. Така колірна гамма створить відчуття свіжості і спокою.

Західне палітра

Колір весілля влітку може бути теплим і зігріваючим, немов західні промені. Якщо вам близька ця тематика, ви можете скомбінувати помаранчевий, жовтий і рожевий, щоб створити відчуття райського свята.

Оскільки всі три кольори є самодостатніми, найкраще поєднувати їх або між собою, або зі світлими відтінками: білим, ніжно-персиковим або кремовим.

Зефірна палітра

Якщо ви ще не вирішили, якого кольору зробити майбутнє весілля влітку, ви можете придивитися до «зефірних» відтінків. Це легкі повітряні відтінки блакитного, рожевого і бежевого. Підкреслити красу цих відтінків можна за допомогою живих квітів, наприклад, ніжних суцвіть гортензії.