5 причин зайнятися вейкбордингом

Вейкбординг або просто вейк (в перекладі з англійської wake - кільватер, board - дошка) - це екстремальний різновид спорту, який поєднує елементи акробатики, стрибків і воднолижного слалому.

Вейкборд є спортивною дисципліною, що досить динамічно розвивається, і шанувальників цього незвичайного активного відпочинку стає більше з року в рік. Якщо ви бажаєте долучитися до їх лав, і займатися вейкбордингом в Києві, школа WAKESPACE надасть вам таку унікальну можливість.

У чому ж причина популярності цього виду спорту і чому ним варто зайнятися прямо зараз?

Красива підтягнута фігура

Вейкбординг - це дуже позитивний вид спорту. І вельми ефективний. Здається, що ви просто катаєтеся, але при цьому навантажуєте всі групи м'язів. Всього 20 хвилин на вейку замінюють годинну фітнес-тренування.

Завдяки заняттям у вас з'являється легка красива хода, гарна постава, прес, прокачані ноги. Так що там, ви виглядаєте так, немов з вами займається найкращий в світі фітнес-інструктор і найдорожчий масажист! При цьому ви «запалюєте» в чудовому настрої і на свіжому повітрі, а не потієте в задушливому залі.

Зниження ваги

Для більшості вейкбординг - це відпочинок, звичайно, активний. І приємним бонусом до нього є можливість непомітно позбутися кількох зайвих кілограмів. Калорії на дошці витрачаються в неймовірних кількостях! Тим приємніше після занять встати на ваги: ​​за тиждень щоденного вейкбордингу можна скинути до 4 кг.

І ще. Просто порівняйте свої відчуття, коли збираєтеся йти в спортзал - і коли має бути катання на дошці. Різниця колосальна! Тому що для багатьох перше - це «примусівка». Ми знаємо, що треба загнати себе на тренажери - і робимо це вольовим зусиллям. А ось вейкбординг завжди в задоволення. І змушувати себе їм займатися не потрібно.

Для всієї сім'ї або компанії

Цим спортом можна займатися всією сім'єю або піти з друзями. Він відмінно підходить і дітям, і дорослим. Відомі випадки, коли на дошку встають 3-річні малюки - і відмінно на ній тримаються. Звичайно, для них заняття проходять за іншою програмою і обов'язково - в присутності батьків.

Починається все з вейкборду на лебідці. А коли дитина вже впевнено стоїть на дошці - можна переходити на катер: в залежності від віку юного спортсмена, для нього створюється відповідна хвиля. Загальне захоплення завжди зближує.

Яскраві емоції

Всім нам важливо мати захоплення, яке допоможе скинути вантаж турбот, позбутися від нудьги і переживань - і отримати заряд позитиву!

Вейкбординг - це відмінний спосіб провести час в колі друзів і однодумців, перезавантажитися, випробувати емоційний і душевний підйом. Катання на вейку наповнює організм ендорфінами, які як раз і є відмінним засобом для боротьби зі стресовими станами.

Адреналін

Стрибки і інші елементи на дошці виглядають красиво і видовищно. Але задоволення отримують не тільки глядачі. Самі райдери ловлять море адреналіну. Вже через пару днів розучування основних елементів хочеться почати виконувати різні трюки. І коли вони виходять - відчуваєш себе дуже круто. А головне, якщо займатися з досвідченим інструктором, то всі ці стрибки можна робити не тільки технічно, а й безпечно.