Про механізми гойдання офісних крісел розповідає «Маркет Меблів» 

На перший погляд може здатися, що вибрати офісне крісло не складає труднощів. Досить знайти модель, яка буде зручною, доступною за ціною, впишеться в інтер'єр приміщення. Але насправді ситуація дещо складніша, адже модельний ряд меблів для офісу, представленої в каталозі, дуже широкий, систематично поповнюється новинками. І серед десятків, а то і сотень варіантів легко розгубитися, якщо не знати, на які критерії звертати увагу при виборі. 

Що таке механізм гойдання і навіщо він потрібен 

Механізм гойдання - це система, що дозволяє відкидатися на спинці назад і повертатися у вихідне положення. Він наділяє офісні меблі функціями крісла-качалки. При цьому, якщо знадобиться і, якщо дозволить тип механізму, можна зафіксувати спинку в похилому положенні, щоб провести кілька хвилин напівсидячи і розслабитися. Це основний принцип, що вивчається. 

Якщо говорити про важливість наявності механізму хитання в офісному кріслі, то вона часто викликає у покупців питання, особливо, коли вартість меблів через це пристрої стає значно вище. І щоб розуміти, для чого виробники оснащують меблі такими системами, розглянемо їх користь для працівника офісу. Вона полягає в можливості: 

зняти напругу з хребта, що виникає в результаті тривалого перебування в прямому робочому положенні. Для цього досить відкинутися трохи назад на спинці і зафіксувати її в такому положенні; 

розслабити м'язи спини, що знаходяться в напрузі.Мінімум, це знизить ймовірність появи больових відчуттів до кінця робочого дня, максимум - дозволить зменшити ризики розвитку деяких захворювань; 

щают офісні крісла механізмами качання. При цьому вони встановлюють різні системи, що відрізняються функціональністю і вартістю. А щоб розуміти, яким варіантом віддати перевагу, потрібно уважніше розглянути основні різновиди. 

Популярні види механізмів гойдання 

Найбільш широке поширення сьогодні отримали такі різновиди систем: 

Перманент-контакт. Це найпростіший тип механізму, який зазвичай встановлюється в недорогих офісних кріслах для персоналу. Він з'єднує спинку і сидіння, передбачає можливість регулювання їх положення і просте хитання з постійною підтримкою хребта в русі. Якщо вам потрібно купити меблі економ-класу, дана система стане кращим рішенням. 

FREESTYLE. Механізм схожий на попередній варіант, але дозволяє регулювати силу відхилення спинки. Встановлюється на кріслах середньої цінової категорії. 

FREELOCK. Передбачає можливість регулювання кута нахилу спинки за допомогою спеціального важеля, дозволяє фіксувати її в будь-якому зручному положенні. Також можна виставляти відповідну висоту спинки. 

Що стосується організаційних моментів, придбати якісне крісло за прийнятною ціною з доставкою по Україні ви можете в інтернет-магазині «Маркет Меблів». У Києві та Дніпрі забрати покупку є самовивозом.