Весільна сукня: цьогорічні актуальні тренди

Щорічно дизайнери придумують для наречених нові наряди, намагаючись перевершити один одного в красі і оригінальності суконь. 2021 рік не виняток - вам доведеться помучитися, щоб вибрати най-най з асортименту, який скоро з'явиться в салонах.

Судіть самі: чудовий атлас, невагомі об'ємні рукави, казкові сукні принцес, мерехтливі стрази та ще багато цікавого. Розповідаємо про головні актуальні тренди головного аксесуару нареченої, а якщо вам потрібна дійсно розкішна стильна весільна сукня, на сайті oksana-mukha.com можна переглянути і замовити вишукані моделі бренду OKSANA-MUKHA.   

Розкішні вбрання з атласу

У минулому році атласна тканина часто з'являлася на подіумах, але тепер вона безцеремонно захопила серця дизайнерів. Атлас красиво переливається на світлі і добре виглядає, але тільки при виборі якісної натуральної тканини. Дешева синтетика буде виглядати погано, наречену вона не прикрасить.

Також врахуйте, що атлас буває підступним, підкреслюючи недоліки фігури, тому вибирайте сукню акуратно!

Об'ємні рукави

Вперше ми побачили цю деталь у весільній колекції Galia Lahav 2020 року, а в 2021 році тенденцію підхоплюють і інші дизайнери. Повітряні рукава з прозорої тканини злегка приспущені, відкриваючи плечі і підкреслюючи витонченість нареченої. Найкраще вони виглядають з романтичними сукнями з шифону, але поєднання з щільними тканинами теж буває цікавим.

Глибокі вирізи

Відверті вирізи - один із трендів у весільних сукнях 2021. Втім, виглядають вони цілком цнотливо, не відкриваючи зайвого. Для власного спокою вибирайте наряд, де область вирізу закрита прозорою тканиною, тоді навіть сувора бабуся буде нервувати.

Кольорні рішення

Дизайнери застосовують в оформленні суконь різноманітні рішення:

  • Використання одного відтінку на всю сукню.
  • Поєднання півтонів одного кольору в моделі.
  • Контрастне за кольором мереживо на білому тлі або навпаки.
  • Яскраві деталі - пояса, канти, декор, сумочки, туфлі.

Сукні міді

Ми звикли до нарядів до підлоги, іноді допускаючи думку про короткі сукні, в які можна переодягтися в другій частині банкету. Дизайнери пропонують вибирати лаконічні сукні з мінімумом деталей, що акцентують увагу на фігурі.

Об'ємні рюші і волани

Чому б не додати легкості образу за допомогою повітряних воланів? У 2021 року вони з'являються в будь-якому місці - на спідниці, ліфі, рукавах або покривають весільну сукню повністю.

Втім, не забувайте, що подібні деталі притягають погляд і візуально додають обсяг, тому переконайтеся в тому, що розташовані вони в тій частині наряду (і фігури), до якої ви збираєтеся привернути увагу.

Стрази і паєтки

Наречена повинна блищати, іноді і в буквальному сенсі, вибравши блискучий наряд. У наступаючому сезоні стрази і паєтки делікатно мерехтять на весільних сукнях, відтіняючи зовнішність нареченої, але не затьмарюючи її. Не намагайтеся «посперечатися» з сукнею, роблячи яскравий макіяж, навпаки, нехай він буде ніжним і природним, щоб весь образ виглядав гармонійно.

Елегантний мінімалізм

Не любите стрази та інші прикраси, вважаючи за краще стриманість і чіткість ліній? Дизайнери пропонують великий вибір з вишуканих суконь з мінімумом деталей. Кожен з цих нарядів схожий на витвір мистецтва, він акцентує увагу на силуеті, тканині і високій якості пошиття.

Високі розрізи

Горезвісний вихід Анджеліни Джолі в чорній сукні з розрізом відкрив Ящик Пандори: який рік модні будинки являють наряди, головною деталлю яких стає той самий виріз, який демонструє ногу. Їх можна зрозуміти, адже ці сукні завжди виглядають ефектно!