Ремонт під ключ: особливості і переваги

Все менша кількість людей зважається на те, щоб виконувати ремонт квартири своїми силами. Адже таке міроприємство дуже ризиковане, вимагає чимало часу і грошей, а також не гарантує позитивного результату.

Тому для проведення ремонтних робіт краще звернутися до професіоналів. Компанія XATADESIGN, про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://xata.kh.ua/services/remont-pod-klyuch-v-xarkove.html  є організацією, яка вже довгий час в Харкові успішно займається ремонтом квартир і офісів під ключ.

Пропонує створення дизайн-проектів, безкоштовна консультація і виїзд замірщика, комплексний супровід, гарантія 5 років на виконані роботи, знижки та зручні варіанти оплати.

Від того, наскільки правильно обраний виконавець буде залежати якість і терміни ремонту, а також підсумкова вартість ремонту. Велике значення мають приклади виконаних робіт. Добре, якщо їх можна подивитися безпосередньо на об'єкті або на сайті організації.

Виконання ремонту «під ключ» передбачає такі роботи:

  • проектно-дизайнерські послуги
  • монтаж і демонтаж перегородок;
  • прокладка комунікацій, опалювальних і водопровідних систем;
  • оштукатурювання поверхонь;
  • протягання кабелів і монтаж електроустановочних приладів;
  • чистові роботи і так далі.

Як визначитися з типом ремонту?

Вартість виконуваного ремонту залежить від таких факторів, як:

  • складність і кількість операцій;
  • стилістика інтер'єру;
  • якість використовуваних матеріалів;
  • загальний стан об'єкта;
  • порядність і професіоналізм майстрів.

Ремонт під ключ буває не тільки капітальним, а й косметичним. Правильне застосування декору, а також архітектурних поєднань може істотно змінити сприйняття приміщення, а також уникнути знесення перегородок. Якщо звернутися за допомогою до фахівців, можна розраховувати на хороший результат. Можна бути впевненими, що будуть враховані основні смаки та побажання, включаючи якісний ремонт.

Переваги ремонту під ключ

В якості важливого плюса виступає те, що дизайнерами створюються проекти за вимогами замовника, після чого майстри втілювати ідею в реальність. Досвідчені будівельники без особливих зусиль сформують ідеальний інтер'єр в будь-якому стилі. Причому ремонт «під ключ» може виконувати не тільки в будинках і квартирах, але і офісних приміщеннях, а також розважальних центрах.

Бригада професійних ремонтників включає майстрів різного профілю. Вони здатні самостійно розробляти план діяльності, графік, розподіляти всередині колективу роботу, складати кошторис, яка в подальшому узгоджується з власником квартири.

Ремонт під ключ дає замовнику можливість вносити корективи, контролювати процес, витрату матеріалів, і аксесуарів. У підсумку відповідальність повністю лежить тільки на одній бригаді, якій при необхідності можна буде виставляти претензію. При такому підході, домовласникові не потрібно шукати кілька підрядників, які відповідають лише за певний вид робіт. Часто кілька незалежних майстрів починають перекладати один на одного провину. Крім цього, це забезпечить економію і більш високу швидкість ремонту.

До основних переваг роботи з професійними бригадами відноситься можливість укладення договору, який захищає власника квартири від будь-яких ризиків. У договорі вказуються умови співпраці: сума оплати, гарантія, термін виконання та ін. Також, тут може бути передбачений варіант поетапної оплати виконаних ремонтних робіт, навіть після здачі в експлуатацію відремонтованої квартири. При невиконанні договірних зобов'язань, будь-яка зі сторін має право вирішити всі негаразди через суд.