Технологія і переваги електромеханічного чищення каналізації

Важко уявити життя сучасної людини без використання каналізаційних систем. Вони полегшують побут, роблять його екологічним і комфортним. Будь-яка система вимагає до себе уваги і дбайливого поводження. Але навіть дотримання всіх профілактичних заходів, не захистить Вас від засмічень стоків.

На допомогу до Вас завжди приватний майстер Нагорний Олександр, котрий використовуючи сучасне ефективне обладнання надає послуги чищення каналізації в Полтаві будь-якої складності з обовязковою гарантією якості.

Що таке електромеханічне прочищення каналізації?

Це кваліфіковане прочищення засмічень каналізаційних труб і їх промивка, обслуговування сифонів, трапів і зворотних клапанів за допомогою спеціальних електромеханічних машин. Вони незамінні для прочищення важкодоступних ділянок, які неможливо промити гідродинамічним способом. Для управління такою машиною завжди потрібен досвідчений і кваліфікований технік, який має досвід і знання.

Процес виконання електромеханічного прочищення труб в каналізації, і його переваги

У засмічену трубу подається спеціальна спіраль, виконана з дуже міцного матеріалу за спеціальною технологією. За допомогою електродвигуна вона приводиться в обертання. На кінець спіралі надаватися спеціальна насадка, в залежності від характеристики і походження засмічення. Ці насадки прекрасно очищають тверді відкладення з піску, щебеню, щільного мулу або гравію.

Після видалення засмічення, трубу промивають гідродинамічним методом. Тільки в цьому випадку робота буде виконана якісно і термін служби каналізації буде збільшений в десятки разів!

Переваги електромеханічного прочищення каналізації:

  • Чудова ефективність процедури
  • Малі терміни ліквідації засмічення
  • Видаляються найстійкіші забруднення
  • Можливість працювати зі складними трубопроводами
  • Дозволяє працювати з трубопроводом зовнішньої і внутрішньої каналізаційної системою.
  • Ефективно використовується навіть в зимовий час
  • Є екологічною і безпечною технологією

Електромеханічний спосіб очищення дуже ефективний при забрудненні складних систем каналізації, що мають складну конфігурацію і кілька поворотів, систем з малим діаметром труб.

Цей метод ефективний і при виникненні твердих засмічень, які іншими способами не можна вирішити. Саме тому фахівці рекомендують в аварійних ситуаціях звертатися до кваліфікованих майстрів, а не дилетантами. Це збереже Вам гроші, нерви і майно.