Жіночі шорти в магазині одягу Лебутік

Шорти – це стильна та практична річ в жіночому літньому гардеробі, яка дарує легкість, комфорт та сексуальність образу. Адже завдяки шортам можна вдало продемонструвати свої ніжки.

Але навіть відсутність стрункої фігури – це не привід відмовитися від шортів. Данна річ на стільки різноманітна, що кожна жінка з легкістю підбере свою модель. Проаналізуємо, як вибрати – жіночі шорти в магазині одягу, на що звернути в першу чергу увагу.

Модні фасони жіночих шортів

Розглянемо які модні тенденції  будуть домінувати цього літа. Отже, найактуальніші тренди:

  • шорти світлих кольорів: світло-какові, бежеві, пудрові, нюдові, блакитні, білі, рожеві. Дані відтінки універсальні, так як дуже легко поєднуються з іншими кольорами. Наприклад, вічна класика – це поєднання бежевих шортів з чорним топом або короткою футболкою цього ж кольору;
  • шорти в діловому стилі. Дана річ поєднується з блузою або сорочкою, туфлями на невисокому каблукі;
  • шорти з високою талією з легких тканин. Такі шорти виглядають елегантно, стильно, гарно поєднуються з різними речами;
  • шорти з яскравими візерунками;
  • джинсові шорти. Вони ніколи не виходять із жіночого гардеробу.

Дизайнери наполегливо рекомендують носить шорти пристойної довжини. Міні довжина сьогодні не актуальна.

Спортивні шорти

Обов’язковим луком сучасної активної жінки являються спортивні шорти на пробіжку або прогулянку. Такі шорти мають м’яку фактуру, виготовлені із синтетичних матеріалів, які гарно тримають форму.

Особливою популярністю користуються спортивні шорти з велюру: стильна річ для спортзалу. Якщо розглядати спортивні шорти із бавовни, то їх можна використовувати для створення повсякденного образу, комбінуючи з молодіжними світшотами або довгими кардіганами.

Як правильно обрати жіночі шорти

Жіночі шорти потрібно вміти правильно обрати, щоб отримати привабливий лук. Для цього в першу чергу варто враховувати особливості фігури. Вибираючи ту чи іншу модель можна легко скоригувати недоліки. Наприклад, якщо є потреба скрити живіт, то найоптимальніший варіант – це шорти з високою посадкою, тугим поясом. Для жінок, які мають широкі стегна, найкраще це шорти вільного покрою або шорти-кльош. З довжиною шортів також потрібно експериментувати, враховуючи перш за все свою фігури, стрункість ніг, наявність «апельсинової шкірки». Сама оптимальна довжина шортів, яка скриває всі недоліки і підходить під любий тип фігури, це до коліна. Але для пляжного образу довжину шортів можна обрати коротше.

Головне правило – не варто свої недоліки виставляти на показ.