Як вибирати ювелірні прикраси

При виборі ювелірних прикрас слід враховувати безліч чинників. Правильно підібрана річ зробить і жінку, і чоловіка елегантнішими та більш впевненими у собі. У магазині золотих прикрас «Ювелірна Карта» можна знайти виріб на будь-який смак.  

Загальні правила

При виборі потрібно дотримуватися правил світу прикрас.

  1. Не забувайте про гармонію. Прикраса передусім мусить пасувати до одягу, який носить людина. Варто відзначити, що в наш час існують так звані універсальні прикраси, призначені для певних заходів. 
  2. Не змішуйте прикрас. Молодій дівчині не варто купувати величезні діаманти. Давно відомо, що не потрібно змішувати срібні та золоті прикраси, адже будь-який метал має свою енергетику.
  3. Не хваліться своїм багатством. Згідно з правилами гарного тону, краще носити на обох руках не більше трьох перснів. Ювелірні вироби не повинні показувати наскільки багата та чи інша людина. Вони лише мусять підкреслювати її індивідуальність та яскравість іміджу.
  4. Розвивайте свій смак. Прикраси є показником смаку людини. Тільки правильно підібрана прикраса добре виглядатиме і гідно підкреслюватиме достоїнства свого господаря.

Вибір прикрас не може бути випадковістю. Це мистецтво створення образу і забезпечення його неповторності.

Жіночі прикраси з натуральних каменів

Як відомо, всі жінки люблять дорогі прикраси. Проте також чимало представниць слабкої статі знають про те, що не усяка дорогоцінна прикраса обов’язково повинна бути виготовлена із золота.

Якщо взяти сережки з коралів або інші вироби з того ж матеріалу, то:

  1. Корали досить таки непогано виглядають з багатьма варіантами нарядів, 
  2. Крім своєї краси, вони ще мають магічні та духовні властивості.

У давні часи люди вірили в те, що корали приносять удачу і захищають від багатьох негараздів. Тому ще тоді, коли золота було хоч греблю гати, багато жінок воліли натуральні прикраси з коралів, у тому числі й сережки.

Також є повір’я, що натуральні вироби з коралів сприяють одужанню деяких хворих органів. Крім того, обізнані люди стверджують, що чим довше ви є власником такого роду прикраси, тим міцніший ваш з нею духовний зв’язок.

Також багато хто надає перевагу прикрасам з перлів і навіть готовий купувати їх оптом.

Іноді прикраси з натуральних каменів передаються з покоління в покоління. У деяких сім’ях та династіях натуральні камені протягом довгого часу виконують роль оберегів.