Обираємо конструктор Lego: який набір купити для дітей у різному віці?

Lego вже давно перестав бути звичайни конструктором, адже пропонує сучасні набори, натхненні поп-культурою. Компанія навіть прийняла пропозиції шанувальників і створила комплекти Upside Down від серіалу «Дивні дива», Міжнародну космічну станцію, штаб-квартиру «Мисливців за привидами» та кав’ярню Central Perk, в якій збирались герої серіалу «Друзі».

Які комплекти Lego підійдуть для дітей різного віку, дізнайтиесь нижче.

Набори для малюків від 1 до 3 років

Набори Lego Duplo створей спеціально для малюків. Серія складається з великих деталей, які легко з’єднати. Зверніть уваги на комплект Lego Duplo My First Number Train. Він містить 23 предмети, колеса, що крутяться, а на вагонах є цифри, це допоможе дитині швидше їх запам’ятати. Ще в наборі є фігурки дівчинки, хлопчика та кота, тому малюк зможе створити цікаву гру з ними.

Набори для дітей від 3 до 5 років

З трьох років бренд пропонує конструктори стандартного розміру, тому батьки мають прийняти рішення: вони обирають новий набір за віком, або коли впевнені, що малюк не візьме маленькі деталі до рота.

Якщо дитина вже готова до звичайного конструктора, обирайте Lego Duplo Number Town Steam Train. Набір складається із 59 деталей, має невеликий мотор, який діти можуть запустити або зупинити поїзд одним дотиком. Купити конструктори Лего можна в інтернет-магазині Panama за цим посиланням https://panama.ua/brand/2483/.

Набори для дітей від 5 до 7 років

Lego ускладнює набори для дітей, які вже ходять до школи. Не варто очікувати, що вони збудують Ейфелеву вежу, проте вони легко зроблять будинок. Ось хороший набір для цього віку – «Вантажівка для морозива Lego City». В ньому 200 деталей.

Набори для дітей від 7 до 9 років

Для цього віку бренд пропонує трохи складніші лінійки, наприклад, серія Lego Creator, яка пропонує, набори 3 в 1. Зверніть увагу на «Магазин іграшок Lego Creator 3-в-1 Таунхаус». Дитина може побудувати магазин іграшок, пекарню або квітковий магазин. В комплекті 554 частини. Комплект вводить концепцію модульного та масштабного будівництва, в якому конструкції можуть бути пов’язані між собою в уявному місті.

Також зверніть увагу на «Ракетно-космічний апарат Lego City Deep Space Control». Набір з 837 штук з монорейкою та ракетою. Це набір розвиває фантазію та бажання вивчати космос.

Набори для дітей від 9 до 11 років

Серія Lego Creator Expert – це набори Creator, в яких діти починають думати про дизайн та функції. Рекомендуємо звернути увагу на «Експерт Lego Creator Ford Mustang Model Car», який складається з 1471 частини, має робочий капот і багажник, а також безліч модифікацій гарячих стрижнів. Така іграшка сподобається навіть дорослим.

Набори для віку від 12 років

Підлітки та дорослі шанувальники бренду знайдуть безліч складних та цікавих конструкцій. Наприклад, «Будинок на дереві Lego Ideas». Цей набір налічує понад 3000 штук та потребує два дні на будівництво. Частина деталей виготовлена ​​з пластику рослинного походження.

Зверніть увагу на «Будинок з пряників Lego». Це ідеальний подарунок на Новий рік і Різдво. Його досить важко знайти, тому варти почати шукати вже зараз. А якщо вам потрібен конструктор для фанатів «Зоряних воєн», обирайте «Шолом Lego Stormtrooper». Набір складається з 647 частин, а готова конструкція може стати декором в кімнаті.