Bella: вдалий старт і успішне продовження

Bella – це популярна марка, під якою виготовляються гігієнічні вироби. Девіз бренду: "В гармонії з природою. У гармонії з собою". Продукція цього виробника неодноразово визнавалася кращою пропозицією року у своїй країні, займала перші позиції у рейтингу найуспішніших польських компаній.

Познайомитись з актуальним каталогом бренду можна на сайті мультирегіонального інтернет-магазину Makeup makeup.com.ua/brand/152315/, а ми розповімо про його історію, оригінальні пропозиції та новинки. Марка належить групі TZMO, яка є успішним, відомим виробником і постачальником гігієнічних, косметичних, медичних виробів. Підприємство засноване у 1951 році в польському місті Торунь і спочатку займалося виготовленням перев'язувальних матеріалів. Воно повинно було працювати декілька місяців. Вважалося, що цього терміну буде цілком достатньо для виконання замовлення й забезпечення польської армії та місцевих шахтарів перев'язувальними матеріалами. 

Продукція виявилася дуже якісною, мала високий попит, тому підприємство вирішили залишити. У 1956 році розпочався випуск марлевих прокладок, а у 60-ті ця й інша продукція вже експортується у країни Європи, Азії, Африки. Каталог постійно розширюється й фахівці підприємства активно відстежують новинки та інновації, а потім впроваджують їх на практиці. У 1971 році підприємство почало випуск одноразових гігієнічних прокладок під брендом Donna, а 1986-му марка отримала назву Bella.

Знайомимося з актуальними пропозиціями

Початок 2000-х став важливим етапом у розвитку компанії. Тепер фірма має у своєму розпорядженні потужну виробничу базу, до якої входять заводи, розташовані у країнах Східної Європи, а також в Індії. Основою каталогу марки Белла є жіночі прокладки. Пропонуємо огляд нових і вже добре відомих серій:

  • Perfecta. Ультратонкі вироби з легким квітковим ароматом або без нього товщиною 2 мм. Вони не помітні під одягом, що щільно облягає статуру, надійно кріпляться до білизни за допомогою 3 клейких смужок. Декоративне тиснення сприяє рівномірному та швидкому всмоктуванню рідини. Всі матеріали, забезпечують хороший повітрообмін, тому можливість появи алергічних реакцій зведена до мінімуму.
  • Bella. Це класичний варіант, який призначений для тих, хто обирає прокладки традиційної, класичної форми (товщина від 7 мм до 1,5 см). Для цієї продукції характерні відсутність ароматизації, анатомічна конфігурація, а верхній шар виконаний у двох варіантах – сіточка або суцільне покриття з нетканого матеріалу. Пропонуються вироби зі стандартною й подовженою формою.
  • Ideale. У цю серію входять нічні та денні варіанти, призначені для критичних днів, а також щоденні з різним рівнем поглинання. В рамках серії випускаються ультратонкі моделі товщиною до 2 мм з ароматом легкої свіжості. Вони відрізняються високою еластичністю, нейтралізують неприємні запахи, забезпечують приємні тактильні відчуття. Спеціальна система Flexi-Fit дозволяє прокладці повторювати вигини тіла під час руху, що робить її майже не відчутною під час використання. Бавовняні волокна у складі нетканого матеріалу не тільки роблять поверхню м'якою та бархатистою, а й допомагають швидко та рівномірно розподілити вологу всередині виробу. Абсорбент має антибактеріальну дію, а також нейтралізує неприємний інтимний запах.
  • Herbs. Важлива особливість цієї лінійки – використання спеціального просочення з екстрактів липи або вербени, що наділяють пропоновані варіанти протизапальними, антимікробними та пом'якшувальними властивостями. Товщина моделей для щоденного використання – близько 2 мм, а для критичних днів – 4 мм. Бічні крильця мають 3 клейові смужки й забезпечують надійну фіксацію до білизни. У середньому шарі волога перетворюється в гель, тому протікання практично повністю виключаються. Ніжний аромат зберігає відчуття свіжості й чистоти протягом усього дня.
  • Bella for teens. Ця серія призначена для дівчаток-підлітків. У неї входять ультратонкі моделі з ніжним оксамитовим покриттям. Товщина виробів для критичних днів – 2 мм, а щоденних – 1 мм.
  • Panty Intima. Лінійка варіантів прямокутної або анатомічної форми, які розраховані на невелику кількість виділень (1-2 краплі). Товщина – від 1 до 3 мм. Окремі пропозиції добре поєднуються з білизною будь-якого типу.

В каталог входять також вата, ватні диски, палички, тампони, серветки, гелі для інтимної гігієни, підгузки для дітей, туалетний папір. Особливо відзначимо двосторонні гіпоалергенні бавовняні ватні диски з Д-пантенолом і екстрактом квіток апельсина. Особливе тиснення бавовняного полотна у вигляді щільників дозволяє ефективно видаляти макіяж. Завдяки закритому краю, диски не розшаровуються й не залишають волокон на обличчі, що особливо важливо при виконанні косметичних процедур в області повік.