Автовикуп - швидке вирішення фінансових проблем

Часом швидко і при цьому вигідно продати автомобіль виходить не завжди, на авторинку повно різних перекупників, які норовлять навіть відмінний автомобіль очорнити в очах власника і купити за низькою ціною з метою продати потім набагато дорожче.

Що ж робити автовласнику, якому терміново треба продати автомобіль і при цьому не помилитися з його вартістю? Дуже вигідно в такому випадку скористатися послугою Автовикуп Киев від компанії «СКУПАВТО», яка працює по всій Україні (з терміновим виїздом оцінщика), і пропонує до 95% від ринкової вартості авто. Варто зазначити, що на всіх етапах співпраці з клієнтом зберігається повна конфіденційність. При здійсненні угоди купівлі-продажу продавцеві також гарантується особиста і фінансова безпека.  

Ця процедура являє собою продаж автотранспортного засобу згідно із законом, на підставах, які є чітко юридично регламентованими. Вся операція проводиться швидко, і послідовно. Гроші власнику видають теж дуже швидко.

Такою процедурою, як автовикуп займаються фірми, вони повністю виконують супровід всієї угоди. І мета таких фірм не перебуває в тому, щоб придбати автомобіль «з голочки». Купують навіть авто, які знаходяться в аварійному стані. А ось для продавця такий терміновий викуп дуже зручний і вигідний. Так само вигідно це і для покупця.

Якщо продовжити про плюси автовикупу, то слід згадати про фінансовий бік. Вся процедура з продажу авто виконується досить швидко. І, коли мова йде про велику суму, яка потрібна продавцеві, то все пройде ідеально. Адже клієнтові вже не потрібно займатися пошуком покупців, проводити з ними переговори, і торгуватися.

Дуже зручно і те, що компанії оплачують оцінку автомобіля і його діагностику. І продавцеві за все це платити не потрібно. Професіонали виконують і ще одну дуже виснажливу процедуру - збір необхідних документів в автоінспекції.

Слід розуміти, що сума за автомобіль, який продається за допомогою автовикупу, буде менше ринкової вартості автомобіля. Але, потрібно так само розуміти і те, що, наприклад, автомобіль після серйозної аварії за великі гроші на ринку продати неможливо. Сума при автовикупі хоч і менша, але власник автомобіля може уникнути безлічі незручностей, і заощадити дуже багато часу. 

Що робити, коли автомобіль купувався в кредит? Форс-мажорні обставини можуть стати причиною того, що такий автомобіль продати - це єдиний вихід. З банками домовитися дуже складно. А ось такий терміновий викуп - це можливість розрахуватися за кредит.

Яку найкраще вибрати компанію для продажу? Зупиніть свій вибір на фірмі, яка діє вже дуже давно. Не довіряйте фірмам, які пропонують послуги за низькою ціною.