Актуальні тренди весільних суконь

Під звук дзвонів або під шепіт океану, в присутності п'ятисот гостей або у вузькому сімейному колі - який би антураж не супроводжував в день весілля, головне, щоб у серці панувала любов, а на вас була та сама єдина і неповторна весільна сукня.

Говорити про тренди у весільній моді - справа абсолютно безглузда. У цій частині модної індустрії є свої тенденції, зрештою, і класика дійсно вічна. 

Єдності немає ні в фасонах, ні в тканинах, ні в кольорах. Пишні спідниці з хмар тюлю так само популярні, як спадаючі шати, що відкривають плечі і шию. Мереживо шантильї, кроше, шиття і гіпюр зустрічаються так само часто, як гладкий атлас, тонкий шовк і органза. Суворі сукні з текучими довгими шлейфами запросто сусідять на подіумі з дівочими нарядами по щиколотку. А в декорі і зовсім повна анархія: вишивка золотом, ліфи прикрашені майстерно вирізаними з шифону квітами, рюші і плісировка.

Компанія Kira Nova, спеціалізацією якої є виробництво весільних суконь пропонує широкий асортимент преміальних весільних суконь різних фасонів і кольорних рішень, у такому вбранні кожна наречена буде відчувати себе справжньою принцесою! 

Весільні сукні 2021: силует

На зміну відкритим сукням з корсетами в нинішні сезоні прийшли наряди з ефектними рукавами в стилі 80-х, з відкритими плечима і різноманітними накидками і гіпюровими болеро.

Моделі з пишними багатоярусними спідницями, спідницями з високими розрізами на стегні і спідниці-хай-лоу ще один тренд 2021 року. Подібні деталі привносять в образ елементи розслабленого стилю casual, підійдуть нареченим бажаючим бути на піку моди. Дуже популярними стають сукні-трансформери «два в одному: відстібається шлейф або знімна верхня спідниця дають можливість похизуватися в двох нарядах за один вечір.

Сукні в грецькому стилі в усі часи вважалися надійними стилістичними рішеннями - залишаються ними і понині.

Безтурботний гламур 20-х з його розкішшю, блискучою вишивкою бісером і м'якими силуетами, прекрасно вписується в будь-які святкові образи. Весільні сукні в стилі 1920-х років - це глибокі вирізи на спині, пір'я і блискуча бахрома. Але найголовніше - в них завжди присутній гламурне настрій.

Елегантність і лаконічність стали головними напрямками багатьох брендів. Дизайнери зробили ставку на вишукану простоту і мінімалізм. Сукні-комбінації, сукні-футляри, брючні костюми та комбінезони. Досить простий крій підкреслює силует нареченої, а відсутність надмірних декоративних елементів не відволікає уваги від справжньої краси.

Модна колірна гамма

Все більше дизайнерів впроваджують нові кольори в весільну моду. Уже в минулому сезоні ми могли спостерігати на подіумах наявність рожевих відтінків, а в цьому році в колекціях миготять навіть сірі, світло-зелені і ніжно-блакитні кольори.

Для тих, хто хоче виглядати незвично, дизайнери пропонують весільні сукні коралового, м'ятного і фіалкового відтінків. Але і традиційний білий, як і раніше, має безліч тональностей - будуть актуальні сукні кольору ванілі, слонової кістки і перлів.

Тренди обробки весільної сукні

Ефектні тривимірні квіткові композиції, великі банти, відкриті вирізи на спині оброблені мереживом використовувані при створенні весільних суконь, роблять їх по-справжньому розкішними і неповторними.

На модних показах цього сезону присутні бісер і кристали, рюші і волани. Чимало нарядів прикрашено мереживними вставками, що імітують глибоке декольте або відкриту спину.