Особливості кредитування онлайн

У наш час кредитування стало звичайною процедурою, до якої звертаються як для вирішення побутових фінансових питань, так і в екстрених ситуаціях, коли мова йде про термінову необхідність у відносно невеликій сумі грошей.

При цьому, інформаційні технології не стоять на місці, і вже сьогодні ми все частіше чуємо про таку послугу, як кредитування онлайн. І якщо ще кілька років тому цей сервіс міг викликати деякі сумніви, то сьогодні користувачі інтернету віддають перевагу саме цьому способу кредитування - швидкому, зрозумілому, доступному, завдяки якому отримати кредит онлайн стало ще простіше, особливо якщо звернутися до компанії QUICKMONEY, котра надає найвигідніші прозорі умови кредитування.

Ключові фактори

Основна перевага або ключовий фактор інтернет-кредиту - це можливість швидко вирішити питання термінової необхідності в фінансових ресурсах. Щоб впоратися з цим завданням, позичальникові потрібно мінімум часу і зусиль. Вся процедура може зайняти близько 15 хвилин.

В цілому, можна говорити про декілька плюсах онлайн кредитів. Пройдемося по основним з них.

  • Перш за все - це віддалене оформлення. Тобто для того, щоб взяти кредит навіть не потрібно виходити з дому або намагатися укластися в обідню перерву на роботі. Не потрібно висиджувати і черга в банку. А отримати кредит можна в будь-який зручний час (хоч вдень, хоч вночі).
  • Простота оформлення документів. Заявка заповнюється протягом декількох хвилин і стільки ж часу потрібно для того, щоб система надіслала вам відповідь на запит. Гроші на карту перераховуються також миттєво.
  • За допомогою електронної системи можна самостійно прорахувати підсумкову суму, дату погашення кредиту та інші моменти, які довго доводиться прораховувати з консультантами в банку.
  • Ще один плюс такого кредитування полягає в тому, що вимог до позичальника, як правило, менше. Наприклад, при оформленні інтернет-кредиту не потрібно надавати докази платоспроможності, зокрема, довідку про офіційне заробіток за останні шість місяців.

Що потрібно щоб взяти кредит

Для того, щоб взяти онлайн кредит, потрібно в першу чергу зареєструватися на сайті банку, до якого ви вирішили звернутися, таким чином створивши свій особистий кабінет користувача. В особистому кабінеті потрібно буде заповнити анкету з реквізитами вашої банківської карти.

Потім, слідуючи, вказівками на сайті, ви зможете ознайомитися з умовами, вибрати необхідну суму і вже далі розпоряджатися грошима на свій розсуд.

Чи безпечно оформляти кредит онлайн

Мікрокредити оформляються відповідно до тих же законодавчих норм, що і звичайні банківські кредити, а МФО завжди офіційно оформлені як фінансова компанія, ТОВ. На жаль, сьогодні зустрічаються сайти-фальшивки. Вони повністю копіюють дизайн і вміст оригінальних ресурсів і збирають інформацію про користувачів, які не помітили підміни.

Щоб переконатися, що ви перебуваєте на офіційному сайті компанії, а не попалися в пастку, перевірте наступне:

  • Сайт повинен бути захищений (на початку адресного рядка ви побачите зелений замочок, напис «Захищено» і зелений https). Найчастіше інформація користувачів і платіжні відомості захищаються сертифікатом COMODO.
  • На сайті МФО повинна міститися його юридична інформація: юридична назва компанії, номер в ЄДРПОУ, адреси, телефони.
  • Погуглити назва компанії і переконайтеся, що більше схожих сайтів немає.
  • Почитайте відгуки про компанії, але не на самому сайті, а на інших інформаційних ресурсах. 

В процесі оформлення позики МФО пропонується пройти верифікацію банківської карти. Необхідно буде ввести всі дані карти. Номер, ім'я власника, термін дії, CVV2-код на зворотному боці. Не варто лякатися - верифікація відбувається за допомогою офіційних сервісів MasterCard, Visa. Верифікація необхідна для того, щоб заблокувати картку і її справжнього власника від шахрайських дій.