Якими бувають електротехнічні пристрої

На ринку існує величезна кількість різної електротехнічної продукції, що використовується у багатьох сферах життя. До даної категорії відноситься безліч товарів, які зазвичай входять до складу інженерних систем та комунікацій. Без наявності таких пристроїв неможливо спорудити надійну освітлювальну конструкцію або організувати роботу техніки.

Застосування

Електротехнічні пристрої також застосовуються на промислових підприємствах, заводах і фабриках. Основна їхня функція полягає в передачі або використанні електроенергії, яка потрібна для роботи різних механізмів. Без цього обладнання неможливо забезпечити повноцінну роботу багатьох систем.

Широкий асортимент різного електротехнічного обладнання ІТАЛ можна знайти на сайті ital-tecno.com.ua. Там представлено лише якісні та надійні товари за доступними цінами. Кожен виріб «Італ-Техно» відрізняється довговічністю.

Основні особливості низьковольтного електротехнічного обладнання

Існує величезна кількість різних низьковольтних товарів, серед яких можна виділити наступні:

  • світлодіодна апаратура;
  • автоматичні вимикачі;
  • реле;
  • пускачі та контактори;
  • лічильники електроенергії;
  • апарати захисту;
  • диференціальні прилади.

Кожний пристрій призначений для використання в певній сфері. Наприклад, автоматичні вимикачі зазвичай застосовуються в тому випадку, якщо ланцюг живлення схильний до коротких замикань. Їх виготовляють у спеціальному діелектричному корпусі, здатному захистити від перепадів напруги. 

Диференціальні прилади призначено для захисту людини від ураження електричним струмом. Дані пристрої використовуються для знеструмлення мережі, якщо раптово збільшаться показники споживаної енергії, що характерно для багатьох мереж.

Контактори та реле застосовуються для зручного дистанційного керування усім ланцюгом. З їх допомогою такий ланцюг можна регулювати і вимикати, якщо необхідно. Вони мають широке застосування в промисловості та на заводах для здійснення контролю в роботі електродвигунів, верстатів й інших пристроїв.

З’єднувальне електрообладнання та його особливості

До числа з’єднувального електрообладнання відносять безліч моделей, кожна з яких має свої особливості та переваги. Наприклад, щоб отримати високочастотний сигнал, зазвичай застосовують коаксіальні вироби, які є найбільш оптимальним і надійним варіантом для цієї мети. На електричних станціях з трьохфазним струмом використовують силовий кабель, що має мідну жилу, а також ізоляцію і оболонку з полівінілхлориду з підвищеною стійкістю до загоряння.