Правила вибору гарячого туру

У 21 столітті можна відправиться на відпочинок в будь-яку точку світу. Однак, часто доводиться викладати пристойну суму. Щоб заощадити, туристи активно користуються гарячими турами.

Таку послугу пропонують будь-які туроператори, зокрема хочеться запропонувати туры в Тайланд от Happy Travel, це гарантовано чудовий відпочинок по доступній вартості!

Експерти радять підходити з обережністю до вибору подібних турів. За привабливою ціною можуть приховувати аж ніяк «непривабливі» сюрпризи.

На сайті будь-якого туроператора зможете знайти «смачні» пропозиції. Не радимо відразу його купувати. Ознайомтеся з 10 правилами, які допоможуть уникнути помилок.

  • Порівняйте пропозиції кілька агентств. Запропоновані пакети можуть відрізняться, пропозиція одного оператора буде цікавішою за складом, хоча ціни будуть однакові. Акуратніше з «мега» дешевими пропозиціями від маловідомих операторів! Потрапити на шахраїв нескладно, повернути гроші важко.
  • Зверніть увагу на пакет послуг. За складом він не повинен відрізнятись від звичайного. Якщо в договорі прописаний «урізаний» варіант пакету, вас намагаються обдурити, видавши звичайний тур за гарячий.
  • Оплата гарячого туру передбачає 100-відсоткову оплату. При звичайному - досить передоплати, з «швидким» туром доведеться сплатити всю вартість. Якщо ваші плани зміняться, агентство не поверне гроші.
  • Міжсезоння - найвигідніший час для придбання путівки. Звичайно, немає гарантії, що знайдете бажаний напрямок. Іноді доводиться вибирати із запропонованих.
  • Імовірність потрапити в запланований готель низька. Оператор може не встигнути підтвердити заявлений готель - часу мало, готель користується попитом. Враховуйте це!
  • Віза. До покупки перевірте терміни виготовлення візи. Ситуація: виліт завтра, віза готується три тижні - нерідкі. Навіть через агентство не завжди можна встигнути підготувати пакет документів.
  • Часу на якісну підготовку до відпочинку, збори буде мало. Доведеться взяти найнеобхідніше, перше, що спало на думку, інше купувати відпочинку. Запізнення на літак через купальник, який не хоче знаходиться, буде гіршим результатом відпочинку!
  • У сезон свят (Різдво, Новий рік) не слід розраховувати на гарячі тури. Потрапити на міжнародний фестиваль, спортивне змагання теж шансів мало. Багато хто віддає перевагу планувати події заздалегідь, тому знайти цікаву пропозицію буде складно.
  • Додаткові витрати. Хоч би яким «смачним» ні терміновий тур, готуйтеся до додаткових непередбачених витрат. Докупити забуті речі, сонцезахисні засоби, поїсти в іншому закладі, додаткові курортні збори, інше.