7 способів відрізнити брендовий одяг від підробки

У сучасному світі багато людей стежать за модними тенденціями. Чоловіки і жінки різного віку прагнуть красиво і стильно одягатися, носити модні аксесуари і завжди бути в тренді. Одяг відомих брендів допомагає відповідати суворим критеріям.

На жаль, одяг від відомих брендів коштує дорого, тому його може купити не кожен. Незважаючи на це, добре і стильно одягатися хочуть багато. Тому часто модники віддають перевагу менш відомим, але більш дешевим маркам, або ж свідомо купують підробки.

Однак бувають і зовсім інші випадки. Люди, купивши костюм, плаття або взуття від іменитого дизайнера або відомої фірми, згодом з'ясовують, що їм дісталася підробка. Щоб уникнути таких випадків, потрібно навчитися розрізняти оригінальний одяг, який випускають відомі бренди, від фейків. А відвідавши онлайн магазин брендового одягу msfashion.com.ua ви будете на 100% впевнені у оригінальності придбаної речі.

Тим часом експерти розповідають про надійні способи відрізнити брендові речі від підроблених. 

Ціна

Запам'ятайте, що одяг від відомих брендів не може коштувати дешево. Навіть під час сезонних розпродажів, коли розмір знижок сягає 70%, вам не вдасться придбати сукню від Dior або туфлі від Christian Louboutin за безцінь.

Це пояснюється тим, що модні будинки виготовляють одяг з якісних тканин, які дорого коштують. Крім того, сам факт приналежності до якомусь бренду значно збільшує собівартість тієї чи іншої речі. Тому, якщо ви захочете купити брендовий одяг, то вам доведеться витратити чимало грошей.

Місце продажу

Брендові речі не продаються в звичайних магазинах, підземних переходах і на ринках. Справжній одяг від відомих марок ви можете придбати тільки в фірмових магазинах. Також справжні товари реалізують через інтернет-магазини модних будинків.

На різних інтернет-аукціонах ви навряд чи зможете придбати оригінальні речі. Однак іноді, якщо пощастить, ви зможете купити підробку гідної якості.

Якісна фурнітура

Фурнітура часто видає підробку. А все тому, що справжні бренди використовують тільки висококласні гудзики, блискавки, застібки, заклепки, які виготовлені з якісних і довговічних матеріалів. Компанії, що виробляють підробки, приділяють цим елементам не таку велику увагу.

Важливо враховувати, що багато брендів наносять логотипи або написи на фурнітуру.

Якість одягу

Всі бренди виготовляють свій одяг тільки з якісних, натуральних і дорогих тканин. Вони приємні на дотик.

Так як дизайнери дорожать ім'ям і репутацією, вони підходять з відповідальністю не тільки до вибору тканин, але також і до виробництва продукції. Внаслідок цього всі шви і стрічки одягу повинні бути рівними і міцними. Не повинно бути ніяких ниток, що стирчать, погано пришитих елементів або відваленої фурнітури.

Назва, логотипи і бирки

В першу чергу, коли купуєте, імовірно, брендовий одяг, переконайтеся в тому, що назва марки на ній написано правильно. Різниця може бути всього в одній букві або якомусь символі.

Всі модні будинки мають логотипи. Вони позначають ними свою продукцію. Тому перед покупкою товару переконайтеся в тому, що він справжній і не відрізняється від оригінального.

При цьому варто враховувати, що багато модні будинки позначають різні категорії своєї продукції відрізняються логотипами. Наприклад, Dolce & Gabanna на логотипах і бирках одягу з першої - дорожчії лінії, пишуть повну назву бренду - Dolce & Gabanna. На етикетках одягу з другої лінії вказують D & G.

Окрему увагу приділіть биркам і етикеткам. На них вказують назву бренду, країну виробника, розмір, склад виробу, серійний номер моделі та іншу інформацію.

Все бирки і емблеми повинні бути якісно пришиті, а не приклеєні до одягу.

Упаковка товару

Імениті модні будинки піклуються не тільки про саму річ, але і про її упаковку. Часто вона відрізняється своєю красою і оригінальністю. Нерідко на упаковці вказують серійний номер моделі виробу.