Нюанси догляду за шкіряною сумочкою

Шкіряна сумка-це вічний атрибут жіночності. Вони красиві, і при цьому досить практичні. Натуральна шкіра-це благородний матеріал, однак, щоб виглядав дійсно добре, він вимагає відповідного догляду та належних косметичних процедур.

Що робити, щоб Ваша сумка була приваблива і служила Вам роками? Експерти ділятьс порадами по догляду, і зберіганню, а на сайті cromia.ua ви зможете саме замовити зі знижкою до 70% оригінальні сумки Cromia, поспішіть стати щасливою власницею стильного аксесуару! 

 

Чищення внутрішньої частини шкіряної сумки

Коли шкіряна сумка порожня, ви можете подбати про її чищення. Для видалення бруду з матеріалу найкраще використовувати зволожену тканину. Варто заздалегідь перевірити, чи не зашкодите ви таким чином тканину.

Може трапитися так, що ви зіткнетеся з проблемою видалення більш складних плям. Потім використовуйте рідину для прання або аналогічний продукт для делікатних матеріалів. Трохи бруду також можна видалити ватним тампоном, змоченим в спирті.

В кінці цього етапу дайте сумочці висохнути. Тільки коли середина повністю висохне, переходьте до наступного кроку.

Зовнішнє чищення

Якщо ви хочете, щоб ваша шкіряна сумка мала довге і здорове життя, основний принцип - регулярно чистити її. Робіть це щоразу, коли ви бачите якесь тривожне пляма, і не залишайте його на потім - відсутність швидкої реакції з вашого боку може викликати незворотні зміни на шкірі, з якої був зроблений ваш гаманець. Звичайно, ринок сповнений різних чистячих засобів для шкіри. Варто, однак, знати природні препарати, щоб ви могли успішно почистити свою шкіряну сумку.

Чищення шкіряних сумочки - домашні методи

Якщо на вашій сумці з'являються жирні плями, ви можете позбутися від них, використовуючи суміш води і оцту. Однак важливо не намочити сумку, тому не використовуйте її в надлишку, краще швидко змочити тканину або тампон і акуратно протерти брудне місце.

Ваша сумка запилена або злегка забруднена? Ви можете використовувати оливкове мило. Для дуже жирних і органічних забруднень порада одна - використовуйте трохи цибулевого соку і втирайте його в брудне місце.

Чищення шкіряної сумки - що ще використовувати?

Ви також можете використовувати хімічні речовини для очищення шкіри сумки. Вибір дуже багатий, так що ви можете легко знайти препарат, призначений саме для того типу шкіри, з якого зроблена ваша сумка. Також варто дати шанс звичайним дитячим вологим серветкам. Вони не містять шкідливих інгредієнтів, тому ви не ризикуєте знищити матеріал. Це рішення ідеально підходить для пилу і делікатній бруду.

Подбайте про змазування шкіри

Як і ваша шкіра, шкіряна сумка потребує належного зволоження. Варто пам'ятати, тому що висушена шкіра може почати розтріскуватися і розсипатися, створюючи непривабливі, неможливі для ремонту тріщини і подряпини. Більш того, висушена шкіра швидше вицвітає і втрачає колір. Замість того, щоб лікувати, запобігайте і регулярно зволожувати сумку відповідним препаратом. Шкіра повинна бути чистою і сухою перед зволоженням.

Ви не хочете купувати хімікати, тому що віддаєте перевагу натуральним розчини? Звичайно, як і в разі очищення, ви можете зволожити свою сумку, використовуючи домашні методи і засоби, які ви неодмінно знайдете на своїй кухні і у ванній кімнаті.

Якщо ваша сумка виготовлена ​​з темної шкіри, хорошим зволожувачем буде розчин лляної олії. Освіжіть старий пакет, змішавши лляне масло і оцет у співвідношенні 1: 3. 

Кетамін буде не менш корисним. Після нанесення олії на сумку акуратно відполіруйте її.

Ваша сумка має блискучу поверхню, і це те, що вам подобається найбільше? Використовуйте бджолиний віск - він має консервуючими і очисними властивостями, а також захищає шкіру від механічних пошкоджень.

Просочення матеріалу

Шкіряні сумки не люблять занадто багато вологи, тому варто захищати їх від дощу. Як це зробити ефективно?
Відразу після покупки сумки обов'язково просочіть її. Ця процедура допоможе вам продовжити термін служби вашої нової сумки.

Для просочення використовуйте спеціальні просочувальні засоби, які залишать на шкірі невидиме захисне покриття. Якщо ви хочете використовувати природні ресурси, бджолиний віск відмінно підійде, але тільки для сумок з слизькою блискучою поверхнею.

Нубук і замша - це типи шкіри, які швидше вбирають вологу, але вимагають зовсім іншого догляду. Щоб просочити сумку із замші або нубука, нанесіть спеціальний освіжаючий і безпечний спрей.

Пам'ятайте, що одне просочувальне лікування не допоможе! Це слід робити регулярно, раз в квартал або хоча б раз в шість місяців. Ваша сумка подякує вам за це, подякувавши за гарний зовнішній вигляд і форму.

Зберігайте шкіряну сумку в належних умовах

Не забувайте про важливість правильного зберігання сумки. Завдяки цьому шкіряна сумка завжди буде мати гарний неформальний крій. 

Перш ніж прибрати сумочку, почистіть її і змочіть. Завдяки цьому наступний сезон буде виглядати так само красиво.
Шкіра повинна дихати, тому не закривайте її в поліетиленовий пакет. Найбільш відповідною упаковкою буде сумка з бавовни або полотна.

Не ставте сумку там, де вона буде піддаватися впливу сонячного світла або штучного світла. Шафа? Звісно!

Коли ваша сумка збирається на більш тривалий, заслужений відпочинок, обов'язково наповніть її чимось. Завдяки цьому ваша сумка не буде деформуватися.