Літні сукні: актуальні модні луки

Літні сукні, мабуть, є найважливішим елементом жіночого гардеробу для найбільш спекотливої пори року. І це зрозуміло, адже саме такий одяг здатен особливо підкреслити жіночу красу, вишуканість, витонченість силуету.

Рукава-буфи, етніка, відкриті плечі, оборки, плісировка і соковиті кольори - експерти фешн-індустрії представляють наймодніші літні луки 2021, Завітайте до інтернет-магазину https://jk-style-fashion.com/, з величезного асортименту чудових літніх суконь ви обовязково виберете щось собі, що в повній мірі буде підкреслювати вашу чарівну жіночність, і вишуканий смак!

Кольорові тренди  

На світових подіумах - «рожевий період». У новому сезоні літо 2021 дівчину, одягнену в рожеву сукню, навряд чи назвуть легковажною особою, а от справжньою модницею напевно. Мода нового сезону прихильна до всіх відтінків рожевого від ніжних пастельних - до насичених. Але, наймодніший відтінок - ядрена електрична фуксія, від якої ріже око.

Так само в моді лаконічні сукні блакитних відтінків - блакитний колір безтурботний він чудово освіжає образ, і робить візуально стрункішою.

Одна з найактуальніших тенденцій цьогорічного літа - мереживні сукні пастельних тонів. Маємо подвійний ефект: мереживний малюнок виглядає дуже сексуально, адже крізь нього просвічує тіло, в той же час благородні пастельні відтінки - це як не як, символ невинності.

Модні стилі, фасони і матеріали 

Модні сукні в стилі богемних 70-х з відкритими плечима - пряме попадання в тренд сезону. Вони однаково добре виглядають вдень біля моря, і ввечері в саду. Носити такі сукні краще з мінімальною кількістю прикрас, наприклад, з великими сережками або тонкими браслетами для домашнього срібла.

Так само фаворити серед літніх суконь 2021 - сукня з оборками: фасон і колір значення не мають. Плаття з активним декором важливо не перевантажити. Вибирайте витончені однотонні туфлі і непомітні аксесуари. Краще робити ставку на натуральність: наприклад, вибрати дерев'яні прикраси та босоніжки на дерев'яній або корковій підошві або взагалі відмовитися від аксесуарів, особливо якщо мова йде про сукнях максі.

Щоб відчувати себе влітку ще більш легкої і повітряної можна одягатися в об'ємні етнічні сукні в дусі 70-х. Їх простий, вільний крій дає справжнє почуття комфорту і розслабленості, і тоді ніяка спека нестрашно. Обов'язкове доповнення - сандалі чи босоніжки на танкетці і великі прикраси в тон.

У позаминулому столітті наївна клітинка Віші прикрашав в основному кухонні столи, а сьогодні - наряди справжніх модниць. У новому сезоні літо 2021 дізайнери заново переосмислюють багату текстильну спадщину родом з французького курорту. Найкраще, що можна створити з тканини з таким малюнком - жіночні літні сукні.

У модних сукнях 2021 білизняному стилі можна виглядати і ніжною панянкою, і впевненою жінкою. Першим - підійдуть сукні з оборками та аплікаціями, другим - лаконічні моделі стриманих кольорів.

Легкі, літні сукні з плісировкою - головний хіт жаркого літа 2021. Головні критерії: асиметрія, максі-довжина і насичений колір. Доповнять модний образ туфлі на плоскій підошві і правильні аксесуари: один або два, не більше.

Сукня-сорочка - жіночний наряд, який ідеально відповідає офісного дрес-коду. Однотонні сукні з бавовни або льону - робочий варіант. Сукня з квітковим принтом або воланом прекрасно підійде для міських прогулянок або клубної вечірки.

Сукні з квітковим принтом, схоже, не збираються здавати позицій і влітку 2021. Тим більше що у сукнях з квітковим малюнком одні позитивні якості: вони легкі, наївні романтичні. Відмінним доповненням до квітчастим платтям стануть аксесуари етнічні аксесуари.

Об'ємні округлі рукава - один з найефектніших трендів цього сезону. Рукав може бути виконаний ліхтариком або розширюватися до низу на зразок волана.

Плаття в техніці краше - хіт сезону літо 2021. Носити модні сукні слід з простими однотонними аксесуарами з екологічних матеріалів: соломки, пробки, мотузки та дерева.

Напівпрозорі довгі, хвилясті сукні повинні з'явитися в гардеробі кожної модниці. Актуальними будуть як яскраві відтінки, так і пастельні - молочні, кремові, бежеві. З усього різноманіття тканин дизайнери віддали перевагу легкі і прозорі: шифон і мереживо.