4 пози для сексу зранку: 18+

Навіть якщо на будильнику грає улюблена мелодія, прокидатися від поцілунків коханої людини набагато приємніше. Пристрасним парам важко втриматися, коли вони сплять під спільною ковдрою. 

Сумісно з експертами компанії “Дюрекс”, ми підібрали 4 пози для статевого акту, які допоможуть збадьоритися та зарядитися енергією на цілий день.

Ложечки

Якщо ви прокинулися поруч з коханою половинкою лежачи на боку, ви вже на півдороги до задоволення. 

“Ложечки” — повільна позиція, яка наповнена максимальною ранковою ніжністю. Якщо ініціатор інтимного дійства - чоловік, він може розбудити партнерку поцілунками в шию, поєднавши пестощі з дотиками до спини чи стегон. А отримавши мовчазне “так”, продовжувати свої дії. 

Леді зверху

А от коли першою прокидається Вона, то є шанс оригінально розбудити другу половинку, якщо він спить на спині. Тож займіть активну позицію зверху й розпочніть посипати поцілунками шию та груди чоловіка. Таке романтичне пробудження точно матиме чуттєве продовження. 

Не нехтуйте приємними мануальними дотиками, від них не встоїть жоден ковбой. Але якщо ваш партнер не налаштований, щоб ви домінували, то може запропонувати іншу позицію. Але ж початок справі вже покладено.

Місіонерська 

Звичайно, ранковий статевий акт відбувається і в класичних позиціях. Особливо коли солодкі обійми переростають у щось більше і декілька хвилин ніхто нікуди не поспішає. 

Для для цієї позиції найкраще підходять ультратонкі презервативи Durex Invisible, що дозволяють відчути тепло тіла партнера наче без бар’єра. 

Durex Invisible створені для максимальної чутливості, забезпечуючи високий рівень безпеки та захисту. На кондом вже нанесений гель-змазка для ще більшого задоволення”, — розповідають представники Durex в Україні. 

Багато пар нехтують захистом через бажання бути ближчими та прагнучи максимальної природності, а з “дюрексами” не потрібно жертвувати ні безпекою, ні задоволенням.

В душі

Зазвичай хтось перший біжить в душ зранку, тож інший партнер час від часу може приєднуватися до нього/неї. Спільні водні процедури частенько завершуються чимось відверто-романтичним.

Але пам’ятайте: класичні водні лубриканти не виконують функцію зволоження в душі, бо моментально розчиняються у воді. Якщо полюбляєте такий спосіб інтиму, покладіть в туалетній шафі інтимний гель-змазку на силіконовій основі Durex Real Feel

Інтимні ранкові розваги підійдуть партнерам-жайворонкам, які мають гарний збіг біоритмів. 

“Совам” важко одразу налаштуватися на романтичний лад, навіть якщо партнер розпочинає запаморочливі пестощі. Але не впадайте у відчай: в блозі Durex відверто описані різні пози для сексу, що здатні реанімувати буденне статеве життя. Може, знайдете кілька нових, пригідних саме для вашої пари, позицій.