МФО: як знайти найоптимальніший варіант

Мікропозики - єдиний реально працюючий спосіб отримати гроші без тривалого очікування розгляду заявки і без збору будь-яких документів на банківську карту. Тому як мікропозики, так і позики онлайн на карту користуються великим попитом, тим більше що їх можна отримати миттєво цілодобово і без відмови.

Нові закони досить прозоро і зрозуміло регулюють діяльність мікрофінансових організацій, тому фактів шахрайства і неадекватно завищених відсотків за позикою вже практично не зустрічається. Більш того, процес отримання грошей став ще більш простим, ніж раніше. Тепер не потрібно йти в офіс мікрофінансової організації з паспортом для отримання готівки - відправка і розгляд заявки, а також переказ коштів на банківську карту здійснюється в режимі онлайн на сайтах МФО.

На сайті http://kltcredit.ua/ ви дізнаєтесь про діяльність компанії KLT CREDIT, яка на максимально вигідних для клієнта і прозорих умовах, без зайвої паперової тяганини оперативно надає позики до 10 тисяч грн. 

Як вибрати МФО для отримання позики (мікропозик) на карту онлайн - 3 критерію вибору

Якщо із загальним принципом роботи сайтів з онлайн-позиками зрозуміло, то питання вибору добросовісної організації залишається відкритим. Сайт набагато складніше оцінити на сумлінність, ніж офіс, а повну онлайн-версію договору далеко не завжди так просто отримати, як здається.

В інтернеті, на жаль, випадків завищення відсотків і призначення величезних комісій набагато більше, ніж в реальності, тому важливо вміти відрізнити сайт нормальної мікрофінансової організації з чесними і прозорими умовами від сайтів шахрайських організацій, яким доведеться переплачувати за невеликий кредит істотні суми. Отже, розглянемо на що звертати увагу перед тим, як миттєво взяти мікропозик онлайн на карту без перевірки кредитної історії.

  • Будь-яка повноцінна мікрофінансових організація має на сайті документи, що підтверджують наявність сертифікатів і ліцензій на здійснювану діяльність. Чесні компанії, якщо їм нема чого приховувати, викладають максимально повний пакет документів і всю необхідну для клієнта інформацію: зразок договору, правила і порядок роботи сервісу, детальну інструкцію з користування сайтом і так далі.
  • Зручний і зрозумілий інтерфейс, з чітко і крупно прописана інформацією щодо терміну, сумою та процентами кредиту. Компанії, які володіють сайтами, зацікавлені у видачі максимальної кількості позик. Тому інтерфейс розробляється якісно, ​​продумано і інтуїтивно зрозуміло.
  • Чітко прописана сума і умови повернення. Якщо на сайті процентна ставка або сума йде із зірочкою, будь-якими виносками або починається зі слова «від», то тут можна очікувати прихованих платежів і суттєво більшою підсумкової суми до повернення, ніж озвучується. Компанії, які не зацікавлені в обмані клієнта, не бояться вказати конкретне число і вимагають саме цю суму повернути.

Висновок

Природно, не варто забувати про відгуки в інтернеті - найчастіше досить цінне джерело інформації. В інтересах клієнта звертатися в компанію з лояльним ставленням до клієнтів. Фірми, зацікавлені в тому, щоб люди брали у них кошти повторно, не призначають великі комісії або штрафи в нестандартних ситуаціях. Наприклад, при продовженні позики продовжують вважатися тільки відсотки, а комісії, штрафи та пеня не призначаються. У інших МФО продовження терміну повернення обійдуться в невелику фіксовану суму, і це також не тягне жодних інших санкцій в тому випадку, якщо клієнт не приховується від діалогу з компанією.