5 ідей оформлення повітряними кульками дитячого свята

Яскраві повітряні кульки є кращою прикрасою дитячого свята. Вони приносять радість в будинок, дарують незабутні відчуття малюкові і його гостям. Можна придумати безліч способів оформлення торжества цими барвистими виробами.

Незвичайна прикраса гідно доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, зробить свято захоплюючим і незабутнім. А вигідно придбати чудові надувні кульки для створення креативних фотозон, оригінальних фігур, букетів і композицій ви зможете на balloon-if.com.ua.

  

Доречно оформити будинок повітряними кулями не тільки всередині, а й зовні. Адже немає нічого більш захоплюючого і красивого, ніж цікавий декор власної ділянки, задуманий в честь найщасливішого торжества - свята дитини. Ідеї ​​оформлення кульками можуть бути абсолютно різними, проте вибір прикраси залежить від уподобань малюка, його віку та тематики торжества.

Цифри і букви з повітряних куль

На дитячий день народження прийнято замовляти торт з певною кількістю свічок або однією цифрою, що вказує точний вік малюка. Ця дата є надзвичайно важливою для самої дитини, для її рідних і друзів, ім'я теж має особливе значення. Тому яскрава і позитивна прикраса зі змістом є одним з кращих рішень при організації дитячого заходу.

Щоб створити святковий настрій, можна оформити кімнату повітряними кулями, з'єднаними разом і утворити потрібну цифру і ім'я винуватця торжества. Для цього зазвичай використовуються вироби різних кольорів, що дозволяє неординарно і живописно прикрасити місце проведення заходу. Стандартні або фольговані кулі різного розміру і форми можуть разюче вплинути на загальний дизайн приміщення, тому перед оформленням треба грунтовно продумати всі нюанси.

Втілення будь-якої фантазії

Залежно від загальної тематики дитячого торжества можна організувати цікавий декор за допомогою повітряних куль. Наприклад, багато дівочих днів народження проходять у вигляді свят принцес, малятка одягаються в бальні сукні, їх голови прикрашають корони. Для подібного заходу доречно використовувати великі і маленькі повітряні кулі всіх відтінків рожевого кольору з вкрапленнями білого, перлового і сріблястого.

Якщо торжество передбачає стиль мультиплікаційних героїв, можна обміркувати варіанти повітряних кульок з ними. Вибір сьогодні величезний, це вироби з:

  • диснеївськими красунями,
  • поні і єдинорога,
  • сонечками,
  • русалками,
  • монстр хай і багатьма іншими персонажами.

Кожна дівчинка прийде в повний захват, побачивши такий незвичайний декор в свій святковий день.

Хлопчаки шаленіють від героїв мультиків «Тачки», «Історія іграшок», «Бейблейд» та інших. Прикрасити їх свято тематичними кульками не складе труднощів, зате, скільки радості принесе це малюкам - важко навіть уявити! Оформлення приміщення даними виробами коштує недорого, але безперечно дозволяє яскраво, оригінально і колоритно прикрасити торжество дитини, що запам'ятається йому на довгий час.

Піратська або ковбойський вечірка теж не обходиться без такого декору. Зараз є різні варіанти повітряних куль, виготовлених з урахуванням дитячих уподобань.

Веселий райдужний хаос

Замовивши безліч різнокольорових кульок різноманітних відтінків і розмірів, а потім, розмістивши їх в хаотичному порядку по всій кімнаті, можна дійсно незвично оформити свято дитини будь-якого віку.

Дуже важливо прикрасити кімнату малюка тоді, коли він не бачить, наприклад, під час сну. Після пробудження він буде в повному захваті від такого барвистого декору.

Є маленький секрет продовження життя кульок і створення максимального ефекту - необхідно обв'язати вироби не звичайною ниткою, а яскравими стрічками. Якщо використовувати кулі з гелієм, вони плавно будуть плисти під стелею, не заважаючи рухатися гостям і імениннику.

Оригінальна повітряна арка

Арка з повітряних куль вважається придатною прикрасою для приміщення великого розміру. Також вона допоможе оформити вхід в будинок зовні або створити цікаву композицію на самій ділянці.

Такий предмет декору можна сформувати самостійно, але краще довірити цю справу професіоналам, це збереже час і дозволить підкреслити особливості інтер'єру. Особливо цікаво подібне оформлення в кафе або іншому місці, обраному для святкування дитячого свята. Малюки люблять повітряні кулі і все, що з ними пов'язано, тому така прикраса незмінно радує їх і веселить протягом всього заходу.

Величезний сюрприз на свято

Зібравши разом багато маленьких кульок в один великий сюрприз, можна не тільки прикрасити кімнату дитини, але і привнести нотку оригінальності в свято. Усередині такого виробу зазвичай розміщуються також смачні ласощі, блискітки і конфетті, які після розтину виявляються зовні разом з цілою купою повітряних куль. Цей декор зробити своїми руками досить складно.

При бажанні кулю-сюрприз можна зробити самостійно, є замовити дану послугу і у професіоналів. Проколовши виріб, винуватець торжества разом зі своїми маленькими гостями виявляється під дощем з різнобарвного серпантину, солодощів, кульок і всіляких блискіток, що буде ідеальним завершенням свята. Своєрідна повітряна «піньята» залишить незабутнє враження, оскільки її розкриття буде самим яскравим і незабутнім моментом заходу!