Основні критерії вибору надійного вантажоперевізника

Перевезення різного роду вантажів за допомогою спеціалізованих транспортних компаній є сьогодні дуже популярною послугою. Однак вибір перевізника, який доставить продукцію в узгоджений термін і в відмінному стані, зовсім не просто.

Чим же керуватися, вибираючи компанію, що надає транспортні послуги? На що слід звернути увагу, щоб не втратити гроші і товару?

Відповіді на ці та інші питання стосовно вантажоперевезень ви знайдете в сьогоднішній статті, а на сайті evraziatrans.com.ua ви дізнаєтесь про діяльність компанії Евразия Транс, яка на протязі багатьох років успішно здійснює вантажоперевезення різної складності по Україні, і Європі.

Досвід і репутація

Перш ніж ви вирішите довірити свій вантаж транспортно-експедиторської компанії, дізнайтеся, як довго вона працює в даній галузі. Чим довше вона присутня на ринку, тим у вас більше шанс, що ви довіритесь досвідченому перевізнику, який поважає своїх клієнтів і виконує підписані угоди.

Сучасний парк автомобілів

Потрібно переконатися також, що транспортна компанія гарантовано забезпечить перевезення конкретного товару, який потрібно доставити в певне місце. Якщо вам потрібно відправити товари, що вимагають підтримки низької температури, поставте на компанії, що володіють автопарком рефрижераторів, які оснащені професійними термостатами, що підтримують стабільну температуру в будь-який момент перевезення.

Якщо ви плануєте перевозити товар дуже важкий, пам'ятайте, що, він повинен перевозитися відповідним транспортним засобом. Тому варто вибрати компанію, яка має в своєму розпорядженні сучасний парк автомобілів, що містить тягачі, відповідні стандартам згоряння ЄВРО-5 і ЄВРО-6.

Комплексні послуги

Варто зробити ставку на компанію, яка після отримання замовлення займеться всіма діями - отримає вантаж у постачальника, займеться митним оформленням і доставить вантаж у відмінному стані одержувачу. Також важливі такі послуги, як зберігання і професійні консультації в сфері перевезення та експедирування.

І наприкінці зазначимо, що користуватися послугами транспортних компаній на найвигідніших умовах можна, укладаючи довгострокові контракти. Для бізнесу, який потребує регулярних перевезеннях різного виду вантажів це найкращий варіант, і на це є свої вагомі причини

  • По-перше, довгострокові контракти дозволяють уникнути небажаної паперової тяганини при кожному замовленні.
  • По-друге, для постійних клієнтів у перевізників діють найдемократичніші цінові умови.
  • По-третє, великі замовники, що регулярно користуються послугами з транспортування можуть розраховувати на суттєві знижки і бонуси.

Звичайно, не можна забувати і про пріоритетне ставлення до постійних клієнтів, заявки яких завжди обслуговуються в найпершу чергу, і є гарантія того, що потрібні автоцистерни будуть в наявності, коли виникне необхідність в перевезенні чергової партії наливного вантажу.