Навіщо потрібна накрутка переглядів на YouTube

Серед безлічі популярних соціальних мереж, YouTube залишається одним з найбільш затребуваних і відомих. Щодня на платформі викладаються відеоролики всіляких тематик, а переглядають їх понад 450 мільйонів чоловік. Така велика аудиторія дає можливість кожному стати популярним, якщо вкладати багато часу і сил.

Незважаючи на таку високу конверсію сервісу YouTube, на ньому не так просто привернути цільову аудиторію, яка допоможе в перспективі заробити і стати популярним. Тому багато новачків, так і досвідчені блогери, вдаються до послуги накрутке переглядів YouTube.

Що таке накрутка переглядів YouTube

Накрутка переглядів YouTube - це можливість підняти відеоролик в топ і вивести в рекомендації, не маючи при цьому достатньої кількості передплатників на каналі. Використовуючи ботів для накрутки, ваше відео стане помітним реальним користувачам YouTube, а це, в свою чергу, дасть можливість залучити потенційних клієнтів і прорекламувати бізнес.

Такий спосіб розвитку підходить буквально всім: підприємцям, блогерам, виробникам товарів або просто талановитим людям, яким є що показати і розповісти. Природно, однією тільки накрутки буде досить, ролик повинен бути цікавим і корисним для широкого загалу. Тому слід приділяти багато часу на опрацювання матеріалу, придумати оригінальну його подачу і лише потім приступати до розкручування.

Методи накрутки

Існує цілий ряд способів, що дозволяють в короткий період часу збільшити кількість переглядів. Безкоштовні методи передбачають розміщення посилань на інших соціальних мережах або сайтах, на прохання знайомих про перегляд або спробах накрутки вручну, шляхом постійного оновлення браузера. Такі маніпуляції малоефективні, а за останню можна отримати бан.

Набагато ефективніше виконувати накрутку за допомогою спеціалізованих сервісів, зокрема https://stream-promotion.ru. Ви платите реальним людям за перегляди, а система контролює їх кількість, щоб ваш канал не був заблокований. Такий спосіб фінансово не дуже витратний, проте допомагає безпечно і швидко розкрутити акаунт.

Чи можна заробляти на переглядах?

Рекламний матеріал на YouTube потенційно може стати дуже хорошим джерелом доходу, в разі успішної розкрутки каналу. Грошові кошти нараховуються за перегляд реклами, яка включається перед початком  ролика.

Якщо ваш канал досить популярний, ви можете укласти договір з рекламодавцем. Гроші ви будете отримувати за кожного користувача, що переглянув рекламний ролик до кінця, а в деяких випадках за перехід по посиланню. В середньому, близько 1-2% від аудиторії виконують необхідні дії. Таким чином, щоб отримувати хороший дохід, розширюйте вашу базу передплатників.

Набравши понад 10-15 тисяч передплатників, у вас з'явиться можливість просувати бренди компаній або їхні послуги. Для цього вам буде досить сказати пару слів під час ролика, можливо одягни футболку з символікою або виконати будь-які інші дії, заздалегідь обговорені із замовником. Така реклама дозволяє заробляти значно більше грошей. Більш того, у YouTube не буде можливості забрати відсоток від прибутку собі.

Основні фактори, що впливають на дохід

Щоб канал почав давати мінімальний профіт, його ролики повинні набирати принаймні 4000 тисяч переглядів. Для того, щоб стати привабливим для рекламодавців, кількість передплатників необхідно довести до позначки в 300. Також, на вашому каналі має бути, принаймні, 10 роликів, природно з якісним контентом.

Ще одним важливим фактором є вік. Особам, які не досягли віку 14 років, заборонено співпрацювати з місцем для розміщення відеофайлів. Винятком є ​​наявність дозволу у батьків.

YouTube лояльно ставиться до новачків, а тому ви зможете відносно швидко досягти потрібних цифр, якщо будете видавати оригінальний і цікавий контент.

Накрутка переглядів в Ютуб є життєво необхідною для молодих каналів. У поєднанні з корисним контентом, вам вдасться стати популярним і почати отримувати прибуток від справи, що приносить задоволення.