Як розкрутити канал на YouTube і Twitch

Стрімінгові сервіси зараз є одними з найбільш популярних медіа в наш час, і багато людей просто вже не можуть прожити без даних платформ.

Зараз головними потоковими сервісами є YouTube і Twitch, але також на поточний момент розвивається і стрімінговий підрозділ від Facebook. Якщо ви молодий і амбітний блогер або стример, у вас є хороший контент, але глядачів у вас не так багато, то для допомоги можна скористатися послугою накрутка зрителей, що пропонується на сайті nakrutka-zriteley.ru.

Варто відзначити, що та ж накрутка глядачів Ютуб відбувається поступово, без явних стрибків, щоб ви не отримали попередження, тіньовий просування або взагалі блокування каналу.

Переваги сервісу

  • Додавання лайків;
  • Додавання справжніх переглядів;
  • Додавання фоловерів;
  • Замовлення будь-якої кількості живих глядачів;
  • Відсутність великих стрибків (все відбувається поступово);
  • Підготовлені чат-боти з можливістю конструктивного написання і відправки смайлів;
  • Є підтримка.

Підтримуючі платформи:

  • YouTube;
  • Twitch;
  • Facebook Gaming;

Стрімінговs сервіси YouTube і Twitch - це на даний момент 2 самих популярних сервісу в Інтернеті, які дозволяють звичайним користувачам показувати іншим людям контент власного виробництва. Але також не варто забувати про той же WAST.TV від МТС, який дуже стрімко останнім часом розвивається в СНД, так як великі майданчики мають свої обмеження, особливо в плані цензури, тому всі молоді платформи на їх фоні виглядають більш демократичними.

Аналогом Васда є Facebook Gaming, який також непогано розвивається, але його проблема полягає в непопулярності самої платформи Facebook в вітчизняному інтернет-сегменті. Але, тим не менше, щоб отримати більшу аудиторію глядачів в режимі онлайн необхідно дуже сильно постаратися, а саме розраховувати на різні способи просування.

Якщо говорити про перший спосіб, то це трудомістке, самостійне і довгострокове вкладання часу і сил в контент, і сподіватися на священні алгоритми YouTube.

А другий спосіб - це збільшення кількості передплатників і глядачів за рахунок невеликої розкрутки. Цей спосіб відмінно підійде для тих, хто не хочеться чекати, а хоче отримати все і відразу, тим більше що подібним майданчикам подобається початковий хороший буст на вашому відеоконтенті і той же YouTube буде все частіше його рекомендувати в інших схожих роликах.

А в цілому, яким способом користуватися, вирішувати тільки вам, просто якщо у вас є можливість фінансово вкластися в цю справу, то ви можете цим скористатися.