Зручно та модно: versace jeans couture — одяг сучасних людей

Динамічне, насичене подіями життя мотивує сучасну людину купувати зручний стильний одяг, який вміло відображатиме вподобання та смаки, не стримуючи у самовираженні.

Колекція versace jeans couture від всесвітньо відомого бренду, представлена на invogue.ua

не тільки джинсами, але й сукнями, спідницями, куртками, взуттям та аксесуарами, надає широкі можливості створення яскравого образу. Знакові візерунки, логотипи у золотих відливах прикрашають одяг, стираючи межі між повсякденністю і високою модою.

Мікс консервативу і авангарду

Такі ультрасучасні акценти – ідеальне рішення для жителів мегаполісів, де вирує життя. Джинсова лінійка втілила в собі традиційні концепції марки, доповнені оригінальними вкрапленнями. Кожен виріб є демонстрацією фірмового почерку. В ньому точно і сміливо комбіновані яскраві деталі з образами бренду, натяком на розкіш в міксі з повсякденністю.

Invogue пропонує сучасний брендовий одяг, який є втіленням нового життя завдяки нескінченному польоту фантазії Донателли, її авангардним рішенням, двоїстої натурі марки.

Колекція явно демонструє позицію дизайнерів "більше – не значить гірше". Натхненна вуличним стилем лінійка, вміло передає сучасний відтінок класичної джинсової атмосфери. Недарма модний одяг Versace Jeans включає в себе улюблені речі активної молоді та впевнених у собі особистостей.

Золотиста стрічка в поєднанні з джинсовою тканиною нового сезону і оригінальними принтами створює єдиний цілісний образ, що допомагає кожному відчути себе на всі «100%»

Versace Jeans Couture на Инвог – новий погляд на джинсові вироби під незвичайним ракурсом, таким, як його бачить художниця, таким, що до душі покупцям. А вони воліють купувати не просто одяг, а шедеври високої моди, приміряні на сучасний ритм життя, вироби, які відображають сучасну культуру, водночас неймовірний престиж і сліпучу красу.

Ультрамодні рішення для впевнених у собі людей

Бренд вкотре нагадує, бути спокусливими, активними та стильними можна в будь-який час і за будь-яких обставин. Підкреслити жіночу фігуру можна не тільки вузькими платтями, а й джинсами, які сидять по фігурі, шортами та спідницями, які оголюють стрункі ноги, а й обтягуючими зручними топами.

В колекції представлені стильні і сучасні речі, в яких можна почувати себе впевнено, проявляти активну життєву позицію, приваблювати погляди оточуючих. Висока мода увірвалась у повсякденне життя і гардероби поціновувачів бренду Версаче і залишиться тут надовго.