Переваги бандажів для спини

Біль у спині може з'явитися навіть у самої здорової людини. Зазвичай цей симптом не є ознакою серйозних патологій, проте виникаючий дискомфорт, часом, може істотно ускладнити життя людини.

Якщо біль у спині турбує вас досить часто або має гострий характер і довгу тривалість - обов'язково відвідайте лікаря, щоб фахівець встановив причину проблеми і ви негайно зайнялися її лікуванням. У більшості випадків ортопеди і травматологи призначають пацієнтам застосування особливого ортопедичного виробу - бандажа для спини. Цей засіб надає необхідну підтримку хребта, знижує больові відчуття і рівномірно розподіляє статичне і динамічне навантаження.

Переваги бандажів для спини

Ортопедичний бандаж для спини виглядає у вигляді пояса, який фіксується в поперековій зоні. Виріб може мати різну висоту і жорсткість. Пояс для спини знижує навантаження на хребетний стовп, розслаблює м'язи поперекової області, підсилює кровообіг і знімає таким чином будь-які больові відчуття. Такий бандаж рекомендується використовувати не тільки в лікувальних, але і в профілактичних цілях. Він забезпечує підтримку і фіксацію людям, які змушені працювати з тяжкістями або мають хронічні дегенеративно-дистрофічні захворювання рухової системи. Корсет для спини підтримує природне анатомічне положення хребта, захищає цілісність хребетних дисків та сприяє правильній і здоровій поставі. Це незамінний засіб при таких захворюваннях, як:

  • невралгії;
  • порушення цілісності хребців;
  • радикуліт;
  • міозит;
  • міжхребцева грижа і інше.

Також бандаж для спини застосовується в реабілітаційний період після травми або операції. Якщо вам необхідно купити бандаж для спини https://ortomedica.com.ua/bandazhi-dlya-spiny/ - чекаємо вас в професійних магазинах медтехніки та ортопедичних товарів Ортомедіка. У нас ви знайдете величезний вибір бандажно-корсетних засобів за доступною вартістю, а наші співробітники допоможуть вам вибрати виріб і розкажуть, як правильно його використовувати.

Як вибрати бандаж для спини?

Щоб правильно підібрати пояс для спини, необхідно дотримуватися наступних рекомендацій:

  1. Якщо турбуючі вас болі виражені вкрай яскраво - перед тим як купити бандаж для спини, обов'язково пройдіть обстеження у відповідного фахівця.
  2. Переконайтеся, що у вас немає протипоказань до використання ортопедичного виробу.
  3. Визначте разом з фахівцем, який ступінь фіксації необхідний в вашому випадку, так як бандажі для спини бувають еластичні, помірні і жорсткі. Важливо, щоб обраний бандаж був для вас ефективним і не погіршив ситуацію.
  4. Також приділіть особливу увагу такому критерію, як розмір. Приміряючи бандаж, відштовхуйтесь також від власних відчуттів. Виріб не повинен надто пережимати м'які тканини, при цьому користувач повинен відчувати оптимальну компресію.
  5. Склад. Якщо раніше подібні вироби викликали на вашій шкірі різні алергічні роздратування - при виборі товару найкраще віддати перевагу моделі з гіпоалергенної тканини.

У мережі салонів Ортомедіка працює кваліфікований персонал, який допоможе вам у правильному виборі ортопедичного виробу. Також ви можете замовити бандаж для спини на нашому сайті. В інтернет-магазині ви знайдете весь доступний асортимент з цінами, описом, докладними технічними характеристиками і фотографіями.