Мультитемпературні склади: новий формат для великого бізнесу

Складнощі при виборі складських приміщень для зберігання продуктів різного ступеня заморозки або охолодження легко вирішують мультитемпературні склади. 

Можливість встановлення окремого температурного режиму в кожній камері зберігання такого складу робить їх просто незамінними при використанні величезними компаніями і корпораціями, котрі поставляють і реалізують широкий асортимент різноманітної продукції.

Мультитемпературний склад, який представляє собою величезний комплекс з холодильних, морозильних, опалюваних складських площ та офісних приміщень, на думку фахівців, є найбільш перспективним форматом організації зберігання продукції. За найскромнішими прогнозами вже в цьому році потреба в подібних об'єктах перевищить 200-300 тис. кв. м.

Головними орендарями (а останнім часом часто і власниками) площ, що дозволяють отримати доступ до складів з різним температурним режимом, стають великі мережеві компанії - постачальники і реалізатори продовольчих і непродовольчих товарів.

Переваги мультитемпературних складів

Цей тип складів по праву заслужив свою популярність, так як дає можливість в одному місці організувати оптимальні умови зберігання для різного краму, до того ж температура зберігання продуктів може бути індивідуально змінена в кожній камері при зміні асортименту продуктів.

ООО «Дженерал Транс Альянс Логистик» дає можливість клієнтам підібрати оптимальні за технічними параметрами мультитературні склади для зберігання продуктів харчування, рослин, та іншого товару, що потребує певного температурного режиму зберігання.

Клієнти мають можливість оцінити переваги використання таких приміщень:

  • місткість,
  • оптимальні умови зберігання продуктів з різними властивостями,
  • можливість регулювання температурного режиму при зміні асортименту,
  • відмінні технічні характеристики приміщень: високі стелі, надійна охоронна система приміщень, антипилове покриття підлоги.

Це - головні переваги використання такого типу складів. Як показує практика, ті, хто хоч раз використовував мультітемпературние склад вже не перейде на альтернативні варіанти зберігання своєї різноманітної продукції.

Такий тип зберігання дає можливість не тільки зберігати товар з різними властивостями на одному складі, а й істотно заощаджує час на формування партій товару, підбір місця зберігання, транспортування на склади. Можливість зміни температури при зміні асортименту товару, що зберігається є незаперечною перевагою на користь вибору такого типу складів.

Можливості для великого і середнього бізнесу

Темпи, якими в даний час йде розвиток нового формату складських приміщень, дозволяють стверджувати, що мультитемпературні склади протягом найближчих років стануть «основою» великого мережевого бізнесу і будуть використовуватися як масштабні розподільні центри.

Втім, власникам невеликих і середніх компаній також варто придивитися до мультискладів. Оренда площі в великому центрі - можливість відкрити нові перспективи для розвитку: зняти додатковий склад з необхідним для розширення асортименту температурним режимом вийде без проблем.

ООО «Дженерал Транс Альянс Логистик» пропонує своїм клієнтам всю необхідну інфраструктуру і технічне забезпечення для оптимізації торгівлі. З умовами оренда складів різних типів ви можете ознайомитися на сайті gtal.com.ua, а можливість комплексної оренди мультіиемпературного складу визначається в індивідуальному порядку, на максимально вигідних для клієнта умовах.