Тренди, які породили популярні нові серіали

Не секрет, що, як тільки на екрани виходить черговий серіальний шедевр, інтерес глядачів до знакових речей з популярних картин підвищується. Експерти видання Рeopletalk зібрали ТОП-список серіалів, які задали цьогорічні модні тренди.

А тим часом зарубіжні серіали онлайн в хорошій якості безкоштовно можна переглянути на популярному відео-сервісі allserial.org 

«Хід королеви»

Міні-серіал про геніальну Бет Хармон, який вийшов на майданчику Netflix всього кілька місяців тому, значно підвищив інтерес до шахів. За даними сервісу, число запитів how to play chess ( «як грати в шахи») стало рекордним за останні дев'ять років. Варто зазначити, що на eBay продаж шахових дощок збільшилися на 170%, а на сайті Chess.com в п'ять разів збільшилася кількість нових гравців. Очевидно, що це повязано саме з популярністю серіалу.

«Корона»

Екранізація життя членів британської королівської сім'ї значно підвищила інтерес глядачів до сумок! Глава бренду Launer заявив, що відразу після виходу четвертого сезону сайт компанії впав через наплив покупців. В кадрі з улюбленим брендом сумок Єлизавети II з'являються і Олівія Колман в ролі королеви і Джилліан Андерсон в ролі Маргарет Тетчер (що, власне, і викликало підвищений інтерес).

«Вбиваючи Єву»

Стильну серійну вбивцю Вілланель вже давно охрестили в Мережі наймоднішою екранною героїнею з часів Керрі Бредшоу. Завдяки проекту пошукові інтернет-запити Pinterest на аутфіти виросли на 1060%. Причому більшість припадає на другий сезон, а найсильніше користувачам хотілося знайти сорочку Rosie Assoulin, комбінезон Diane von Furstenberg і костюм Chloé.

«Паперовий будинок»

Після того як група авантюристів на чолі з Професором пограбували іспанський королівський монетний двір прямо на наших очах, в Мережі з'явився бум на їх уніформу. Pull & Bear навіть випустив худі, футболки із зловісними принтами і, звичайно, червоні комбінезони. А фанати футболу навіть стали використовувати образи головних героїв на трибунах.

«Емілі в Парижі»

Незважаючи на те що багато хто називав серіал кліше, свій внесок в модну індустрію проект все ж вніс, причому чималий. За даними ресейл-платформи Thredup, на сайті продали на 25% більше товарів Chanel, в Pinterest на 342% зросла кількість запитів на панами Kangol, і на 100% - на червоні берети. Пощастило і бренду Aldo - пошук сумок збільшився на 64%, а сумку для фотоапарата Jelly Snapshot Marc Jacobs стали шукати на 92% частіше.