Пляжний круглий рушник - модний атрибут комфортного відпочинку

Круглий рушник в цьому сезоні - це свідчення вашого смаку, відповідності високому стилю і тенденціям пляжної моди, до того ж це просто зручна і практична річ, з якою ви будете почувати себе комфортно.

Щороку, вирушаючи у відпустку на берег моря, всі ми хочемо виглядати стильно, модно і сучасно. Фігура доведена до досконалості наполегливими тренуваннями в спортивному залі і дієтами, оновлений літній гардероб, і в сумці не один, а відразу три купальника.

Загалом, зроблено все, щоб відпочинок вдався на славу. І все-таки, чогось не вистачає. І навіть якщо ви захопили з собою найдорожчий і найяскравіший, але прямокутний рушник, то всі ваші зусилля стати королевою пляжу, марні.

Круглий пляжний рушник - ось головний тренд, тому не зволікайте, саме зараз в інтернет-магазині delook.com.ua ви зможете придбати цей стильний аксесуар, а також трендовий якісний одяг по найвигіднішим оптовим цінам.  

Чому саме круглий?

Ще недавно говорити про круглий рушник було дуже дивно, але сьогодні цей тренд не сходить з вуст як найзавзятіших модниць, так і людей похилого віку. А вся справа в тому, що круглий рушник має чимало переваг:

  • зручність користування, часто його використовують як покривало для пікніка;
  • можливість отримати більш широкий приватний простір.

На будь-якому пляжі рушник відіграє роль не тільки аксесуара, використовуваного для витирання тіла після купання. Часто він затребуваний в якості покривала. І якщо довжина прямокутного рушника, найчастіше, влаштовує відпочиваючого, то ширина не дозволяє відчувати себе комфортно.

З круглим рушником все інакше! Ви можете широко розкинути руки і не переживати, що хтось наступить вам на зап'ястя. На такому комфортно перебувати удвох, не переживаючи, що комусь буде тісно.

Яскрава геометрія чи чорно-білі візерунки

Якщо ви ще роздумуєте, чи потрібен вам такий аксесуар, то слід знати, що круглі рушники можуть бути самих різних забарвлень. За цією ознакою існує навіть певна система класифікації:

  • «Марокко» - чорно-білі геометричні фігури і строгі візерунки, етнічні мотиви цікаві тим, хто любить подорожувати;
  • «Ріо» - яскраві мотиви нагадують про спекотнї країні і відмінно підійдуть цінителям веселого відпочинку;
  • «Спрінгфілд» - стильний молодіжний варіант, зображення пончика не залишить байдужими всіх, кому цікава творчість Метта Грейнінг.

І це далеко не повний перелік найменувань стилів оформлення круглого рушники. Завдяки чому кожен може вибрати той варіант, який буде близький за характером і світоглядом.

Вибираємо рушник

Оптимальний розмір рушника - 150 см в діаметрі. Цього достатньо, щоб без проблем вмістити його в пляжній сумці, а потім розстелити на березі, організувавши собі особистий простір. Ви можете вибрати будь-який варіант тканини, з якої виготовлено аксесуар, найчастіше такими є:

  • мікрофібра;
  • поліестер.

І та, і інша тканина відмінно вбирають воду, приємні по тактильним відчуттям. Поліестер здатний чудово захистити від дощу, стійкий до деформації і дуже легкий. На мікрофібрі не утворюються катишки. Він зберігає тепло і не продувається.

Потрібно зауважити, що круглі рушники відрізняються високою якістю. Їх краї оброблені або спеціальною бейкою, або ж бахромою. І навіть згодом нитки не розповзаються і легко переносять численні прання.