Чи варто купувати iPhone 12

Популярний iPhone 12 відрізняється вишуканим зовнішнім виглядом, значною потужністю, хорошим захистом і унікальною технологічністю. Все це робить його одним з найкращих гаджетів сучасності. Не зважаючи на це, існує безліч людей, котрі не розуміють, навіщо витрачати такі суми грошей, якщо можна придбати якісний китайський телефон за нижчою в три чи навіть чотири рази ціною.

Ми вирішили розібратись, чи справді цей девайс вартує тих грошей, котрі за нього хочуть.

Особливості пристрою

Для початку треба сказати, що покупці, відкривши коробку де зберігається айфон 12, можуть відчути певне розчарування, оскільки в комплект входить лише сам смартфон і кабель USB-C. Зарядний пристрій та навушники треба докуповувати окремо. Але їх можна придбати в будь-якому стаціонарному магазині чи онлайн.

Виникають певні питання й щодо ємності акумулятора. Цей параметр не вказується в характеристиках, але спеціалісти з’ясували, що він складає 2815 мАг. Комусь може здатись, що це занадто мало, і в цьому є рація. Але важливо пам’ятати, що тривалість роботи залежить не лише від ємності батареї, але й від інтенсивності споживання енергії. А яблучний пристрій використовує її вкрай економно.

Є сенс проаналізувати також доцільність подібного придбання.  Якщо людина щасливий власник iPhone 11 моделі, котрий вона придбала півтора роки тому, то купівлю можна відкласти. З його характеристиками він ще не скоро застаріє.

Переваги покупки

Немає сенсу сильно заглиблюватись в показники, а просто коротко розкажемо про переваги смартфону, які відчуває кожен користувач:

  • Розкішний дизайн. Гострі кути, рамка з алюмінію, скло з різних боків виділяють яблучний продукт на фоні інших стильних смартфонів.  Якщо порівнювати з попереднім пристроєм – айфоном 11 – в нового гаджету рамки навколо екрану зменшились майже у два рази.
  • Захищений корпус. Девайс має стандарт захисту IP68. Це дозволяє йому протягом 30 хвилин знаходитись під водою на глибині 6 метрів. Деякі тестувальники на власному досвіді переконались, що модель може витримати й більш жорсткі випробування.
  • Продуктивність. Оновлений процесор з шістьма ядрами легко конкурує навіть за найсучаснішими ноутбуками.
  • Світлини й відео, зняті на такий девайс, відрізняються дивовижною якістю. Так, камера має дозвіл лише 12 Мп, але це не головний параметр. Більшою мірою все залежить від алгоритмів обробки знімків, і вони є справді унікальними.

Можна обрати корпус білого, чорного, синього й оливкового кольорів. Кожен користувач точно знайде оптимальний варіант для себе.