Де в Києві варто замовити найсмачніші морепродукти?

Вищезазначене питання цікавить багатьох жителів столиці. Але відповідь досить проста і однозначна - це елітний рибний магазин під назвою Egersund Seafood, про який Ви напевно чули.

Але Вам як сучасному покупцеві напевно буде цікаво дізнатися, як вибрати рибний магазин. Про ключові моменти, на які Вам необхідно буде звернути увагу, більш розгорнуто розповімо далі.

Рыбная продукция, каталог | ЧПТУП «Иваси-Плюс»

Критерії правильного вибору

Порадувати себе і своїх близьких смачною стравою з делікатесних морепродуктів - це відмінна ідея. Однак може виникнути складність з їх покупкою, а точніше вибором закладу, де можна її зробити. Але все буде набагато простіше, якщо Ви врахуєте такі критерії:

· Яку позицію займає конкретний магазин в рейтингу? Якщо Ви маєте на прикметі якийсь конкретний заклад, то варто дізнатися чи довіряють йому, яка репутація у магазина. Правда, щоб знайти ці дані потрібно витрати багато часу на перегляд спеціалізованих сайтів і форумів, де наводяться огляди та відгуки;

· Наскільки широкий розмах діяльності? Переважно це впливає на кількість постачальників. Також варто зазначити, що чим більше заклад, тим більше торгових точок можна знайти на території столиці;

· Наскільки широкий асортимент товарів? Легко можна провести паралель між асортиментом товарів і Вашою купівельною можливістю. До речі, дуже добре, якщо у закладу є свій сайт з каталогом - так Ви можете ознайомитися з пропозиціями, не витрачаючи час на особисте відвідування магазину;

· Які пропонуються додаткові послуги? І чи є додатковий сервіс взагалі? Наприклад, буде «плюсом» до рейтингу магазину, якщо він пропонує своїм клієнтам послугу адресної доставки морепродуктів.

Досить багато корисної інформації про магазин може дати його офіційна сторінка в інтернеті, якщо така є. Але най об’єктивнішу оцінку закладу можна дати шляхом «контрольної закупівлі», тобто купити продукти в різних магазинах і оцінити за власними критеріями.

Однак все це довго і досить складно. Тому якщо Ви цінуєте власний час — станьте клієнтом елітного рибного магазину Egersund. А про переваги такого вибору Ви дізнаєтеся далі.

На що може розраховувати клієнт елітного магазину Egersund?

Якщо Ви цінитель середземноморської кухні або Вам просто подобається смак морепродуктів, то робіть ставку на асортимент магазину Egersund. Крім смачних дарів моря для своїх страв, тут Ви отримаєте висококласний сервіс і гарантію максимальної зручності співпраці.

А щоб купити щось у цьому магазині не потрібно навіть виходити з дому. Вам досить лише зайти на сайт і залишити замовлення на свої улюблені морепродукти — це займе всього пару хвилин. Будьте впевнені, що доставка по столиці не змусить себе довго чекати, тому що в магазині є власна кур'єрська служба.

Тому не радимо Вам гаяти час - скоріше заходьте на сайт норвезького магазину, де продають найсмачніші морепродукти в столиці.