Як і з чим носит берці

Здавалося б, що спільного у армії і модних брендів? Але тим не менше армійський стиль потихеньку «відвойовує» собі місце під сонцем. Сьогодні ми поговоримо про берці. Був час, коли ці високі, надійно захищаючі ногу черевики носили тільки військові. А сьогодні в такому взутті можна зустріти відомих супермоделей, голлівудських знаменитостей і зірок шоу-бізнесу.

Берці добре тримають тепло, не пропускають воду, не ковзають на льоду, тому вони чудово підійдуть для пізньої осені та зими. Давайте розглянемо декілька варіантів того, з чим носити це взуття. А на сайті https://voentorg.ua/ru/obuv/bertsy/bertsy-demisezonnye ви зможете купити якісні демісезонні берці.  

Спочатку берці шили тільки з якісної шкіри. Оскільки це було армійське взуття, то різноманітності в кольорі не було: або чорного, або пісочного кольору. Сьогодні берци прикрашені різної фурнітурою, є текстильні і навіть перфоровані. Та й кольори радують око: і жовті, і сині, і зелені, і білі і навіть різнокольорові!

Прийшовши в магазин, уважно вибирайте взуття, щоб вони підходили за розміром. Якщо візьмете дуже вузькі - швидко зітрете ноги. Фахівці радять: перш, ніж «вигулювати взуття в світло», розносите її. Для цього походіть в черевиках по квартирі або погуляйте поруч з будинком, щоб берці взяли форму ноги.

Отже, кілька варіантів чоловічих луків. Основне правило: поєднуйте взуття і одяг за кольором. Берци не ті черевики, які носять з яскравими куртками або футболками. Не варто надягати їх під діловий костюм і вже тим більше під смокінг.

  • Дуже вдале поєднання напівпальто приглушених тонів (тільки не класичний варіант) або ж шкіряна куртка.
  • Штани будь-які, крім облягаючих джинсів. Тканина на штанях щільна, ніяких легких і лляних моделей, все-таки берці - брутальна взуття.
  • Добре виглядають однотонні футболки, широкі сорочки, майки (до речі, сорочку накиньте на майку і не застібайте). Светри грубої в'язки теж будуть доречні.

Як говорила велика Коко Шанель: «Жінка з нічого може зробити три речі: салат, капелюшок та скандал». А вже пристосувати армійське взуття під гламурний варіант взагалі справа нехитра!

  • Природно, перше, що спадає на думку - це джинси. Беремо вузькі чорні джинси, підбираємо темного кольору взуття і розбавляємо все це в'язаної тунікою контрастного кольору.
  • Хочете створити образ тендітної дівчинки, яка потребує сильного плеча? Тоді чорні берці і світле плаття з легкої тканини. Поєднання грубого взуття та ніжного короткого плаття - безпрограшний варіант.
  • Вузьке коротке плаття, берці, накинута шкіряна куртка. Чудово!
  • Ще один варіант поєднання витонченості і сили. Чорні берці, чорні легінси і яскрава туніка. Зверху накидаємо пальто. Додайте до цього образу велику сумку як завершальну деталь.
  • Тонкий, підкреслюючий силует светр темних тонів, темні облягаючі штани. Підбираємо в тон взуття, розбавляємо все це блискучою біжутерією. Витончено і стильно!
  • А що якщо за основу взяти комбінезон темних тонів, додати до нього яскраву водолазку, вільну теплу сорочку і грубі берці. Щось в цьому є, чи не так?
  • Хочете вразити? Тоді робимо наступне: вільного крою кольорове плаття-міді, поверх нього тонкий темний светр з високим гордом (або темну водолазку), розбавляємо все це шкіряним жилетом і останній штрих - берці.

Мода не стоїть на місці, щороку вражаючи уяву дивовижними знахідками. Не варто намагатися наздогнати за нею, але і відставати від неї теж не слід. Сподіваємося, що ті образи, що ми запропонували, допоможуть йти в ногу з часом, залишаючись модним і стильним.