Принц Гаррі і Меган Маркл створять анімаційний серіал для Netflix

Принц Гаррі і Меган Маркл представлять на Netflix новий проект - анімаційний серіал Pearl про пригоди 12-річної дівчинки, повідомляє видання The Hollywood Reporter. Автором ідеї та виконавчим продюсером шоу стала герцогиня Сассекська. Уточнюють, що мультсеріал навіяний реальними історичними образами впливових жінок.

«Як і багато дівчаток її віку, Перл знаходиться на шляху до самопізнання, намагаючись подолати повсякденні життєві проблеми. Я дуже рада, що наша компанія Archewell Productions в партнерстві з потужною платформою Netflix зможе показати глядачам шоу, що прославляє видатних жінок», - підкреслила Меган Маркл. Одним з продюсерів мультсеріалу також виступить чоловік Елтона Джона - Девід Ферніш.

А тим часом на сайті avataraang.online ви зможете передивитися онлайн американський анімаційний серіал «Аватар: Легенда про Аанга».

У вересні 2020 року герцоги Сассекські підписали багаторічний контракт з Netflix. Першим проектом, який пара розробила для стрімінга, стало документальне шоу «Серце непереможених». Серіал присвячений спортивним змаганням Invictus Games для військових, які отримали травми, - ігри проходять в різних країнах з 2014 року за ініціативою принца Гаррі. Очікують, що прем'єра шоу відбудеться у 2022-му.

Перші ігри пройшли в Лондоні, другі - в американському штаті Флорида, треті - в канадському місті Торонто, четверті - в австралійському Сіднеї. Ювілейний, п'ятий турнір має відбутися в Нідерландах в 2022 році.

Режисером серіалу стане Орландо фон Айнзідель, відомий за фільмом «Вірунга» і оскароносної короткометражки «Білі каски». Продюсером проекту стане Джоанна Натасегара, постійний співавтор Айнзіделя.

Про те, що принц Гаррі і Меган Маркл співпрацюватимуть зі стрімінговою платформою Netflix, стало відомо у вересні 2020 року. Вони пообіцяли випускати документальні та художні фільми, серіали і «надихаючі сімейні програми».

Незабаром стало відомо, що герцог і герцогиня Сассекському стануть головними героями реаліті-шоу. Коли воно з'явиться на Netflix, поки невідомо. Передбачається, що проект допоможе парі розповісти докладніше про їх благодійну діяльність.

Netflix - не єдина компанія, з якою подружжя почало співпрацювати після переїзду в США, відмови від королівських обов'язків і фінансової підтримки Букінгемського палацу. Пара також уклала контракт з Disney і Spotify, в березні принц Гаррі став головним спеціалістом по взаємодії в стартапі з Кремнієвої долини BetterUp, а в травні герцоги Сассекському оголосили про партнерство з брендом Procter & Gamble, направлене на боротьбу за гендерну рівність.