Де забронювати тури для відпочинку в Кемері

Кемер – чарівне місто на північний захід від Анталії біля підніжжя Таврських гір. За прекрасне море і велику кількість визначних пам'яток здобув популярність серед туристів. Тури в Кемер є одними з найбажаніших, коли мова йде про відпочинок в Туреччині. Що подивитися в Кемері – читайте далі.

Порт Кемера

Туреччина приваблює своїх відвідувачів найбільше красою морських берегів. Тому якщо ви опинилися в Кемері, не забудьте відвідати міський порт «Марина». Це красиве місце заслуговує, щоб його відвідали любителі яхт, водних прогулянок або ж всі ті, хто не мислять свій відпочинок без парусного спорту, відкритої риболовлі на морських просторах.

У порту можна спостерігати яхти з різних країн світу. Поруч з портом розташована велика кількість кафе і ресторанів, де можна покуштувати соковиті морські делікатеси. А при бажанні, після смачного обіду, відправитися самостійно, орендувавши яхту, в подорож, щоб насолодитися видами живописного узбережжя. Або ж відправитися на морську екскурсію по визначних пам'ятках Кемера і його околиць. «Марина» – один з найбільших портів Туреччини, на пристані його акваторії вміщуються близько 300 яхт.

Парк «Місячне сяйво»

Неподалік від порту, на південній околиці міста, можна прогулятися по парку, розташованому прямо впритул до піщаного пляжу, з такою ж романтичною назвою: «Місячне сяйво». Парк відкритий для своїх відвідувачів в будь-який час доби. Доглянуті доріжки алеї, обрамлені акуратно підстриженими кущами і пишними кронами дерев, що створюють прохолодну тінь, таку приємну в спекотний полудень, запрошують до неспішних прогулянок по ним.

У «Місячному сяйві» ви зможете заглянути в невеликий зоопарк, відвідати дельфінарій або зайняти себе водними процедурами в аквапарку. Також любителів спорту тут чекає тенісний корт і майданчик для баскетболу. Увечері ж сквер підсвічується вогнями з пірсу і нічні клуби відкривають свої двері для бажаючих танцювати до ранку.

Годинникова вежа

Білокам'яна годинникова башта, що здіймається вгору своїм шпилем, розташовується на бульварі Ататюрка. Поряд з нею знаходяться «співаючі» фонтани з красивим світловий підсвічуванням, біля яких так приємно відпочити, втомившись від денної спеки.

У двохвилинній пішій доступності від площі знаходиться місцевий Турецький базар. Правда він працює тільки один раз в тиждень – по понеділках. Саме на ньому можна запастися стиглими фермерськими фруктами і овочами, а також свіжими морськими делікатесами за цінами нижче, ніж в місцевих магазинах. Ринок досить популярний в Кемері серед місцевих жителів завдяки своїй доступності та асортименту. Крім усього іншого тут можна придбати ароматний турецький чай, каву, запашний мед, і різні види олій.