В яких зонах ресторану відеоспостереження є особливо важливим?

Ресторан – це місце, де усе постійно рухається, а різноманітні події відбуваються щосекунди. Як тримати усе це під контролем? На допомогу приходить охоронна техніка від Безпека. За її допомогою ви можете відстежувати «гарячі точки» з високим ризиком крадіжок, проблем із безпекою чи інцидентів, які можуть призвести до страхових, юридичних або кадрових претензій. Є 5 ключових категорій ризику: безпека клієнтів, збереження харчових продуктів, захист працівників, крадіжки, махінації. Відеоспостереження може допомогти вам відстежувати та опосередковувати будь-які потенційні загрози, перш ніж вони перетворяться на серйозні проблеми.

Кабінет

Хто знає, що відбувається за закритими дверима? Якщо у вас тут сейф, ще важливіше мати камери відеоспостереження, які ви зможете знайти за посиланням https://bezpeka.com.ua/shop/category/videonabliudenie/videokamery/. Часто це одна з найбільших «сліпих плям» (з точки зору відеоспостереження) у ресторані, тому це найкраще місце для нападу та інших грубих порушень порядку.

Вбиральня

Хоча вбиральні є зоною високого ризику для прослизання та падіння, власники ресторану зазвичай не ставлять тут камери з етичних міркувань. Однак можна встановити відеоспостереження в коридорі перед туалетом. Ще одна поширена небезпека – конфлікти між відвідувачами часто відбуваються саме тут.

Кухня

Відстежуйте роботу кухні, аби пересвідчитися, що усі працівники дотримуються правил санітарії та гігієни. Також це допоможе виявити неправильне використання обладнання, крадіжки. Усе це може призвести до серйозних збитків та навіть повного провалу бізнесу.

Задні двері

Саме звідси в ресторани люблять потрапляти злодії та інші зловмисники. Відеспостереження дозволить контролювати ситуацію та впевнитися, що двері завжди зачинені. Вдалим рішенням може бути камера, яка вмикається автоматично при відкриванні дверей чи фіксації руху.

Біля холодильника

Працівник надто довго тримає двері холодильника відчиненими? Це зовсім не дрібниця. Якщо подібні речі повторюються регулярно, охолоджувальне обладнання швидше зношується. Зростають витрати на електроенергію. А ще в холодильниках працівники полюбляють красти їжу.

Бар та лінія роздачі

Відстежуйте, як ваші співробітники взаємодіють із клієнтами. Ці кадри відеоспостереження допоможуть довести чи спростувати скарги гостей, виявити недобросовісних працівників та вчасно відреагувати на агресивних клієнтів. Наприклад, гості, які надмірно сп’яніють, можуть становити загрозу для безпеки працівників та інших клієнтів.