Дизайнерські меблі: проявіть свою індивідуальність

Час в наші дні є найбажанішим з ресурсів. У гонитві за часом жителі мегаполісів нехтують свободою вибору, намагаючись заощадити при першій-ліпшій можливості. Якщо близько 10 років тому вибір автомобіля, одягу і місця для відпустки займав від місяця до року, то тепер такі рішення приймаються за лічені хвилини або години.

Так само швидко сьогодні вважають за краще вибирати і меблі. Західні гіганти меблевого ринку активно пропагують культуру споживання в якій все менше місця займають дорогі і унікальні меблі. Справа в тому, що дизайнерські меблі виробляють досвідчені майстри в одному або декількох екземплярах. Погодьтесь, обідні столи преміум класу Ligne Roset, це еталон не тільки бездоганної якості і функціональності, а й оригінальності, та високої естетики. 

Як правило, можна купити готовий дизайнерський предмет або замовити його виготовлення з урахуванням власних побажань. З іншого боку, це коштує чималих грошей.

Які ж головні переваги дизайнерських меблів?

Естетична цінність

Дизайнерські меблі - це, перш за все, гарний аксесуар, що привертає увагу. В інтер'єрі такі меблі відображають внутрішній світ власника приміщення. Дизайнерські меблі покликані говорити гостям про смаки та вподобання господаря і його розуміння затишку. Подібні унікальні вироби з часом будуть тільки дорожчати.

Якісні матеріали

Виробництво дизайнерських меблів вимагає використання хороших матеріалів (деревини рідкісних порід, скла, якісної шкіри, міцних металів з каменю і т.д.). Однак, технологічний процес допускає використання штучних складових, але виключно відрізняються високими екологічними і естетичними характеристиками.

Унікальний проект

Дизайнерський погляд на виріб може кардинально відрізнятися від стандартів великих рітейлерів. Ще й тому висока вартість ручного виготовлення обумовлена ​​відсутністю виробничих ліній, що сприяють здешевленню виробництва.

Обробка дизайнерськи елементів вимагає використання нестандартних інструментів, а також проведення точних розрахунків для міцності і балансу конструкції.

Екологічна чистота

Всі матеріали і компоненти обробки деревини (клеї, фарби, просочення, лаки і т.д.), як правило, зроблені з органічно безпечних для здоров'я і довкілля чистих матеріалів.

Підвищений затишок і комфорт

На відміну від типового рішення, розробленого для середньостатистичного споживача, ексклюзивні моделі меблів надають максимальний комфорт і зручність експлуатації для кожного покупця. Іноді хороші майстри перед тим, як взятися за роботу, місяцями вивчають побут, звички і звички клієнта. Помилка майстра коштує багато грошей і величезні репутаційні втрати.

Різноманіття

Купуючи дизайнерські меблі і тим більше замовляючи індивідуальний проект у дизайнера, можна не хвилюватися про те, що ще десь існує аналог розробленої моделі. Більш того, ретельне опрацювання всіх деталей, починаючи від форм і закінчуючи кольором, допомагає органічно вписати меблі ручної роботи в будь-який інтер'єр.

Прийнявши рішення купити дизайнерські меблі, потрібно заручитися підтримкою фахівців, які допоможуть підібрати їх відповідно до особливостей оформлення конкретного приміщення і побажань клієнта. Пошук хорошого дизайнера і майстрів займає багато часу. Однак шикарний комфорт вартує цього часу!