Нікотинові паучі - альтернатива тютюнопалінню

Тютюнопаління - процес, який сприймається суспільством переважно в негативному ключі. Для курців є обмеження: не можна курити сигарети в аеропортах, магазинах та інших громадських місцях.

Однак завдяки сучасним розробкам і унікальним технологіям з'явився новий продукт - нікотинові паучі без тютюну VELO, про які детальніше можна дізнатися на сайті 0522.ua. Вони виготовляються відповідно до запатентованої формули, яка передбачає використання високоякісних інгредієнтів і рівномірне вивільнення нікотину протягом тривалого часу.

VELO є мініатюрними подушечки, до складу яких входять мікрокристалічна целюлоза, вода, ароматизатори, підсолоджувачі, нікотин (від 4 до 10,9 мг нікотину в залежності від ступеня міцності). Розміщуються під губою, і завдяки запатентованій альгінатній матриці, нікотин надходить в організм.

Особливості нікотинових паучі

Відразу зауважимо, цей продукт не є лікарським засобом, тому не допоможе кинути палити. Разом з тим, існує досить великий перелік переваг від використання безтютюнових паучі:

  • вони ніяк не впливають на вашу посмішку;
  • не мають в складі навіть грама тютюну, тому ймовірність появи неприємного запаху з рота виключена;
  • використовувати паучі можна поруч з людьми, які не курять, оскільки продукт не створює дискомфорту для оточуючих.

Ще одна особливість нікотинових паучі без тютюну в тому, що ними можна користуватися в будь-який час і незалежно від місця. Вони не виділяють диму, запаху, не залишають слідів, при цьому руки споживача повністю вільні.

Ви можете використовувати паучі в будь-якому громадському місці, скільки б людей не знаходилося в безпосередній близькості. Нікотин рівномірно виділяється протягом всього періоду використання засобу.

Єдине, про що вам слід знати: спочатку використання паучі може виникнути легке поколювання. Це означає, що нікотин почав діяти. Згодом відчуття поколювання значно знизиться на весь час подальшого використання продукту.

Відмінності між нікотиновим паучі без тютюну і снюсом

Снюс - це назва спеціального продукту, в складі якого міститься тютюн. Він є одним із способів отримання нікотину, але забарвлює зуби і створює неприємний запах. Відсутність диму - єдиний плюс снюса. Тому нікотинові паучі без тютюну успадкували від нього тільки зовнішню форму.