Натяжні стелі в Харкові

В просторих офісах, приватних оселях, медичних закладах установка натяжних стель є ідеальним рішенням оформлення інтер’єру.

Натяжні стелі в Харкові відкривають широкі можливості прояву творчості, розробки дизайну в різних стилях, служать інструментом забезпечення ідеальних умов життя і роботи.

Мова йде не тільки про естетику: створення комфортної атмосфери, відчуття легкості, об'ємності простору. З практичної точки зору натяжні полотна допомагають скрити вади і дефекти стелі, захистити від протікання і шуму.

Натяжні стелі у Харкові: низькі ціни — висока якість

В руках професіоналів полотно стає інструментом реалізації найсміливіших ідей: створення конструкцій в один, або два рівня. Мотивує до реалізації задуму різноманіття палітри кольорів і особливостей фактури. Так, традиційно використовується матова плівка, вона імітує високоякісну штукатурку. Не менш популярною є лакова. Використання такого полотна допомагає візуально збільшити простір. Поціновувачі сатину в змозі швидко оформити стелю, яка візуально буде схожа на пофарбований гіпсокартон.

Любителям технологічних рішень пропонуються наступні варіанти:

  • фактура «під мармур»,
  • фактура під дерево,
  • замш,
  • шкіра,
  • оксамит.

На смак і колір, або враховуючи побажання клієнта

Натяжні стелі, створені з використанням арт-технології і фотодруку, дають можливість втілити у реальність будь-які дизайнерські ідеї.

Так, перфоровані полотна забезпечують ідеальну вентиляцію, акустичні серії призначені для спеціалізованих приміщень. Плівки з антисептичними властивостями – оптимальне рішення для медичних приміщень, дитячих кімнат. Безшовні стелі зазвичай використовують у приміщеннях правильної геометричної форми, вони представляють собою великі квадратні або прямокутні полотна.

Багаторівневі та інженерні конструкції служать для поділу простору на функціональні зони. Дозволяють приховати перепади і дефекти стелі.

За формою можуть бути як класичні, так і з вигинами, геометричні та криволінійні.

Натяжні стелі поза конкуренцією

Жоден вид обробки верхньої частини приміщення не може забезпечити гармонійне поєднання естетично привабливого зовнішнього вигляду, високих експлуатаційних характеристик та доступної ціни.

Натяжна стеля має ряд інших переваг:

  • установка за один день,
  • встановлення до і після виконання ремонтних робіт у приміщенні.