Пасивний дохід в інтернеті: реальні способи заробітку

Пасивний дохід - це відмінне джерело заробітку, здатне не тільки збільшити Ваш щомісячний заробіток, а й, може бути, навіть забезпечити фінансову незалежність в майбутньому. Чи замислювалися Ви, як створити щомісячні пасивні доходи, використовуючи свої навички, знання або доступні ресурси? Завдяки можливостям Інтернету кожен з нас може таким чином збільшити свій нинішній заробіток!

Так як отримувати пасивний дохід в Інтернеті? І чи багато в цій сфері шахраїв? На сайті https://pasiv.top/ ви отримаєте відповіді на ці та інші питання, а нижче ви дізнаєтесь декілька найбільш популярних варіантів пасивного доходу.  

Створення блогу

Створення блогу як джерело пасивного доходу останнім часом завоювало велику популярність в світі. Створення контенту з метою отримання прибутку найчастіше пов'язано з присутністю блогера і на інших онлайн-платформах, наприклад, Instagram або YouTube, що дозволяє отримувати доходи від співпраці з різними брендами. Однак дохід від створення блогу можна отримувати і від розміщення реклами, наприклад, через Google AdSense.

Навіть якщо спочатку створення блогу може здатися простим заняттям, для регулярного отримання доходів від цього може знадобитися не тільки присвячувати час створення контенту, але і виділяти певні ресурси на розробку, оптимізацію і ведення інтернет-сторінки. Якщо у Вас є необхідні знання та вміння, то створення блогу може стати відмінним хобі та джерелом пасивного доходу, без великих матеріальних вкладень!

Продаж товарів в Інтернеті

Продаж товарів здавна був прибутковим заняттям, яке багато хто з джерела пасивних доходів зробили успішної підприємницької діяльністю. В останні роки, з розвитком різних платформ е-комерції та зростанням їх популярності серед споживачів по всьому світу, продаж товарів став ще зручнішим і вигіднішим.

Завдяки Інтернету продавці отримали можливість пропонувати свою продукцію споживачам по всьому світу через такі платформи е-комерції, як Amazon, eBay, Etsy і інші. Крім того, при продажу товарів на платформах е-комерції можна отримувати дохід як посереднику між виробником і покупцем. Тобто більшість найуспішніших торговців на платформі е-комерції Amazon не є виробниками пропонованих ними товарів. Найчастіше продавці закуповують товари оптом у виробників і потім пропонують їх більш ніж 190 мільйонам відвідувачів Amazon (в місяць!) З усього світу.

Оренда нерухомої власності на платформах короткострокового найму

Доходи від найму нерухомої власності - один з традиційних джерел пасивних доходів. Важливо відзначити, що в наші дні за допомогою Інтернету можна значно збільшити заробіток від нерухомої власності. Такі платформи короткострокового найму нерухомості, як Booking.com або Airbnb, дозволяють заробити на цьому набагато більше в порівнянні з традиційним довгостроковим наймом.

Наприклад, якщо у Вас є квартира або будинок в популярному туристичному місті або регіоні, Ви зможете значно збільшити свої пасивні доходи, запропонувавши свою нерухомість на платформі короткострокового найму.

Безсумнівно, в даному випадку Вам буде потрібно не тільки створити профіль на Booking.com або Airbnb, але і вкласти кошти в благоустрій нерухомості відповідно до вимог зарубіжних гостей, а також приділяти час повсякденного спілкування з клієнтами і змістом нерухомої власності.

Надання послуг онлайн

Найчастіше в якості джерела пасивного доходу люди використовують свої вміння або знання, які вже приносять їм активний дохід. Це відноситься і до прикладів, описаним вище. Тому, якщо Вам важко вирішити, яким чином створити ці доходи для себе, можете вибрати те, що Вам найкраще вдається, але запропонуйте це потенційним клієнтам з усього світу, тим самим підвищуючи можливості заробітку.

Такі платформи, як Fiverr.com або Upwork.com, забезпечують професіоналам з різних галузей пропонувати свої послуги в Інтернеті - починаючи від розробки інтернет-сторінок або обробки фотографій і закінчуючи твором і продюсуванням музики. Тому якщо Ви теж хочете збільшити щомісячні доходи, оцініть можливість перетворити свої вміння і знання в джерело пасивного доходу.

Краудфандінгові платформи

Як і в разі найму нерухомої власності, вкладення грошей в нерухомість або акції підприємств теж є поширеним способом отримання пасивних доходів. Вибір на користь інвестування вільних коштів для для досягнення цієї мети пов'язаний з високим ризиком, який готові взяти на себе ті, кому доступні не тільки значні фінансові кошти, а й знання про здійснення інвестицій.

Однак в наші дні можливості інвестування теж змінилися, дозволяючи всім бажаючим на платформах краудфандінга вкладати свої вільні кошти в різні проекти, щоб отримувати додаткові доходи в майбутньому. Безсумнівно, як і для інших джерел пасивних доходів, для інвестицій через краудфандінгові платформи теж необхідно провести дослідження, щоб не тільки оцінити свої можливості і шанси на отримання прибутку від конкретних проектів, а й вибрати платформу, найбільш відповідну Вашим можливостям і пропонуючі проекти, які Вас зацікавлять.