Про переваги оренди авто VIP-класу з водієм

Автомобіль з преміального сегмента відповідає суворим параметрам якості, комфорту і статусу для замовника. Актуальність подібної послуги виникає в разі потреби організувати ділову зустріч, забезпечити трансфер по місту в ділових цілях або створити комфортну атмосферу на святі.

Автомобілі преміум класу в Києві від компанії «Премьер Авто», що успішно працює у цьому сегменті ринку понад 10 років, відповідають всім найвимогливішим запитам надійності, комфорту і безпеки. Різноманітність моделей дозволить взяти напрокат саме те авто, яке підійде під конкретну мету.

Переваги оренди авто преміум-класу «Премьер Авто»

Компанія забезпечує прокат машин VIP-класу з наступними перевагами для замовника:

  • подача машин в чистому, охайному вигляді після технічного огляду і комплексної мийки;
  • оренда можлива на кілька годин, днів або тижнів (додатково здійснюється надання кваліфікованого особистого водія при необхідності);
  • страхування авто від нещасних випадків і ДТП;
  • різноманітне обслуговування клієнтів, юридична допомога, навігація в будь-який час доби;
  • доступна вартість навіть на найлюксовіші моделі.

Команда фахівців забезпечує пунктуальність подачу потрібного авто в точно зазначений термін без затримок з можливістю продовження на будь-який період в будь-яку точку столиці.

Така послуга буде дуже до речі зайнятим людям, які прибули в незнайоме місто, які цінують свій час. Вас зустріне водій, який добре орієнтується в місті і практично миттєво довезе вас до потрібного місця зустрічі. Всі водії - професіонали вищого рівня, які володіють кількома мовами і одіті в класичні костюми.

Цілі прокату автомобілів преміум-класу

Якщо у вас виникла необхідність відвідати Київ з діловою метою, провести переговори або кілька зустрічей, то вам допоможуть організувати презентабельне і комфортне авто. Для організації ділових поїздок компанія може надати особистого водія, який на професійному рівні володіє навиком водіння і може стати вашим особистим помічником. І ваша зустріч обов'язково відбудеться успішно.

Професійна команда «Премьер Авто» допоможе організувати розкішний і вражаючий автомобіль для проведення заходу будь-якого формату. Це актуально для весільних урочистостей, ювілеїв, днів народження або корпоративних заходів. Висока якість обслуговування забезпечується за рахунок можливості виконати будь-яке бажання або вимога замовника. Це стосується організації маршруту, обговорення індивідуальних умов і подібного.

У автопрокаті «Премьер Авто» найнижчі ціни, і ви зможете дозволити собі будь-який автомобіль для особистих потреб. Всього один дзвінок, і бажаний автомобіль буде у вас!