Чоловічі годинники — шукаємо ідеальний варіант

Як вибрати ідеальні годинник? Питання без підступу, адже, насправді, для цього не потрібно отримувати окрему освіту або ходити на мотивуючі лекції до коуча.

На сайті Вектор Д все інтуїтивно зрозуміло. Дивіться на фільтри пошуку зліва і вибираєте потрібні опції. Перші дві очевидні - бренд і ціновий діапазон. Для початку зверніть увагу на старий добрий швейцарський годинник — це вже сам по собі бренд. А всередині цієї категорії є свої фаворити - Longines, Swatch, Rado, Hanowa, Frederique Constant або, наприклад, Tissot.

Вибираємо по каталогу

Наручний годинник — це не той аксесуар, який потрібно вибирати виключно за зовнішнім виглядом. В цьому випадку не заважає ще й «заглянути під капот» (звичайно, віртуально — розкручувати корпус зовсім необов'язково). Якщо ви хочете годинник Тіссот чоловічий купити для себе або в якості подарунка другу чи родичу, визначитеся з трьома основними пунктами:

  • Стиль. Залежно від гардероба і роду занять, ви можете годинник Тіссот купити в класичному або спортивному стилі або вибрати спеціалізовану дайверських модель. Перший варіант підходить для офісних працівників, які дотримуються дрес-код, ділових людей або тих, хто вважає за краще стиль smart casual. Другий можна розглянути, якщо чоловік не мислить свого життя без спорту і активного відпочинку.
  • Тип механізму. Між механікою і кварцом ведеться негласна боротьба, але в цьому питанні немає правильної відповіді. Кварцові моделі доступніші і точні, але зате механіка — це статус, рівень, а також висока ремонтопридатність і відсутність необхідності міняти елемент живлення. Якщо хочете бути оригінальними, можна розглянути різні модифікації на кшталт механіки з автоподзаводом або годин на сонячній батареї - довговічне, ефективно і екологічно.
  • Функції. Це дуже індивідуальний запит — комусь вистачить цифр, стрілок і календаря, а хтось хоче миникомпьютер на зап'ясті. Як вдало, що асортимент Вектор Д розрахований на обидві крайнощі і все, що може бути між ними. У фільтрах пошуку представлений широкий вибір опцій, яким зараз доповнюють і модифікують механізм: будильник, альтиметр, місячний календар, барометр, таймер і, звичайно, хронограф.

Варто також звернути увагу і на колір циферблата. Якщо знаєте, з яким одягом буде поєднуватися в перспективі ця модель, або який улюблений колір у майбутнього власника, то можна підібрати годинник в тон.

За крок від покупки

Якщо ви визначилися з моделлю, справа за малим - оформити замовлення. На сайті Вектор Д це займає лічені хвилини: вкажіть прізвище та ім'я, контактний телефон, електронну адресу, адресу і спосіб доставки, а також спосіб оплати. А далі залишилося тільки дочекатися дзвінка консультанта, і вже через пару днів покупка буде у вас в руках. А точніше — на зап'ясті.