Де у Києві заправити картридж

Складно уявити робочий процес в офісі без принтера, адже він служить справжнім помічником для відтворення інформації з комп'ютера на папері. Принтери бувають: матричні, струменеві та лазерні. Найбільш кращу якість, висока швидкість друку і доступна ціна витратних матеріалів саме у лазерних принтерів.

Оскільки заправляти картридж самостійно небезпечно, адже тонер вдихати заборонено, краще звертатися до професійної компанії. Щоб не витрачати багато часу, можна викликати майстра або підібрати сервіс недалеко від метро. Наприклад, якщо ви не знаєте, де заправити картридж у Києві, скористайтесь послугою компанії REGUL TEHNO, це істотно заощадить Ваш час і гроші.

Заправка картриджів лазерних принтерів - це заповнення картриджа фарбою, очистивши перед цим картридж від відпрацьованого матеріалу. Заміну або ремонт деталей дана послуга не передбачає.

Фарба для лазерного принтера називається тонер. Особливим способом тонер переноситься на заряджений фотобарабан в принтері. В процесі цього формується зображення і переноситься на папір. Перед тим як зробити вищевказану роботу потрібно розібрати картридж, почистити його, заповнити спеціальною фарбою і зібрати. Після чого протестувати. Але це все тільки в тому випадку, якщо Ваш картридж заповнювався небагаторазово. Якщо ж Ви його заправляли кілька разів, то потрібно провести додаткову реставрацію. При численній заміні тонера (фарби), принтер втрачає якість друку і можлива поява дефектів, це можуть бути чорні точки, білі смуги, повтори друкованого зображення або сіру фонову графіку. При реставрації зношені деталі лазерного картриджа замінюють на нові, після чого якість друку поновлюється.

Чому вигідно заправляти лазерний картридж, а не купувати новий? Купити оригінал досить дорого, у порівнянні з заправкою, ціна оригіналу перевищує іноді заправку в десять разів. Це зумовило активний попит на конкретну послугу. Часто виробники принтерів виступають проти заправки порожніх картриджів і всіляко намагаються її утруднити чи зовсім унеможливити. Вони встановлюють спеціальний чіп, який зберігає інформацію про кількість надрукованих аркушів. В такому випадку ми вдаємося до перепрограмування або зміні мікросхеми.

Використовувати краще не універсальний тонер, який підходить для безлічі моделей принтерів, а підбирати під кожен картридж оригінальний тонер. Тим самим зберігаючи якість друку на високому рівні. Повністю заправленого картриджа вистачить на друк до колишньої кількості сторінок А4 з середньою заполненностью тексту.