Чому вигідно інвестувати у житлову та комерційну нерухомість від SAGA Development

Нерухомість була й залишається одним з найперспективніших варіантів для інвестування. Вартість якісних житлових та комерційних об’єктів на первинному ринку постійно зростає. За прогнозами експертів, до кінця року показник сягатиме 30%. Інвестори все частіше цікавляться проєктами SAGA Development. Стильна архітектура, креативні суспільні простори, якісний сервіс, комплексна система безпеки — аспекти, на яких акцентує забудовник.

Основні причини вибрати нерухомість від забудовника

На український ринок нерухомості забудовник САГА вийшов у 2016 році. В експлуатацію успішно введено декілька об’єктів. На етапі реалізації сьогодні — понад 15 проєктів.

Насамперед варто дізнатися більше про переваги для інвесторів:

  • Інформаційна відкритість. На зведення житлових і поліфункціональних комплексів є вся необхідна містобудівна документація та чинні дозволи. Їх розміщено на офіційних сайтах проєктів. Ознайомитися з ними можна у відділі продажу того чи іншого об’єкта. У рамках проєкту контролю будівництва клієнти можуть вносити пропозиції щодо оформлення суспільних зон та зіставляти заявлені й фактичні характеристики об’єкта.

  • Вигідне розташування. Новобудови девелоперської компанії знаходяться у центрі мегаполіса та місцях з прекрасним інфраструктурним потенціалом.

  • Повноцінна внутрішня інфраструктура. Перші поверхи, як правило, відводяться під об’єкти комерційного призначення. Відкриваються модні бутики, ресторани, фітнес-центри, студії краси тощо. У деяких проєктах передбачено офісні простори, коворкінги й дитячі садочки. У 2020 році було запущено сервіс SAGA Rent. Він покликаний забезпечити мешканців якісною інфраструктурою, у якій вони будуть зацікавлені.

  • Якісний сервіс. До послуг резидентів — інноваційна екосистема SFERA living system, яка складається з управляючої компанії ATMOSFERA, мобільного застосунку SFERA та системи «розумний дім». Зі смартфона резиденти можуть оперативно оплачувати рахунки за комунальні послуги, стежити за порядком у самому будинку та на прибудинковій території, замовляти клінінг чи доставку квітів тощо.

  • Багаторівнева система безпеки. Передбачається система контролю доступу. У місцях загального користування встановлюються камери відеоспостереження. У більшості житлових та поліфункціональних комплексів реалізовується концепція «подвір’я без автомобілів».

Почитати інтерв’ю та новини компанії SAGA Development можна на офіційному сайті.