Як знайти хороших вантажників

Кажуть, що один переїзд дорівнює двом пожежам. У ряді випадків це дійсно так, особливо, якщо займатися цим переїздом будуть люди, максимально далекі від подібної роботи. Ви можете організувати переїзд своїми силами, закликати друзів, сусідів і співчуваючих, але справа, швидше за все, закінчиться погано: піаніно застрягне на сходах, скляна полиця розіб'ється, а в машину не влізе завіса.

Для того, щоб уникнути подібної ситуації і не псувати відносини з оточуючими, найкраще звертатися до професіоналів відразу. Серед вантажників такі теж є! Безумовно, справі навантаження не навчають у вищих навчальних закладах, але це не означає, що треба довіряти свої скарби дилетанту. Вантажники можуть бути фахівцями своєї справи - і ви здивуєтеся, як грамотно вони підійдуть до питання. Головне - їх знайти.

Шукати потрібно в транспортних компаніях. Причому в тих, які дбають про свою репутацію і ретельно підходять до підбору персоналу, в тому числі - і вантажників. На сайті movex.kiev.ua ви знайдете саме таку компанію в Києві. 

Якщо вам потрібні вантажники, необхідно тільки чітко поставити менеджеру завдання, вказавши потрібну кількість фахівців, вид і приблизний обсяг робіт, термін їх виконання. Протягом години-півтори кваліфіковані вантажники з усім необхідним обладнанням та інвентарем прибудуть до вас на об'єкт. До переліку робіт, які виконуються вантажниками, входять:

  • ручне або механізоване завантаження і вивантаження різних вантажів на транспортні засоби або з транспортних засобів;
  • складання та розбирання меблів і предметів інтер'єру;
  • упаковка і розпакування вантажів;
  • переборка, фасування, сортування та інші складські роботи.

Крім цього, за додатковою згодою, ви можете знайти вантажників або підсобних робітників для таких операцій, як:

  • земляні роботи (риття траншей, планування грунту);
  • благоустрій території;
  • вивіз будівельного сміття;
  • подача матеріалів на будівництві і багато інших видів робіт.

Як вибрати компанію з перевезення?

На ринку послуг величезна кількість фірм, що пропонують організувати будь-який переїзд в найкоротші терміни. Як зрозуміти, які з варіантів придатні до розгляду, а які краще відразу відкинути?

  • Вивчити відгуки. Про себе компанія може написати що завгодно, але клієнти брехати не стануть. Витратьте час на пошуки інформації про компанії та відгуках про те, як вона робить свою справу: може виявитися, що звертатися до будь-якої контори - це прирівняти переїзд до трьох пожеж, а не двох. Якщо ж у компанії відгуки відсутні в принципі, краще всього буде пошукати інший варіант, а не брати кота в мішку;
  • Поспілкуйтеся з компанією до того, як оформляти договір. Не бійтеся здатися уїдливим або недовірливим клієнтом: мова йде про ваше майно, і добре б знати заздалегідь, що буде, якщо воно зіпсується чи загубиться. Не вірте солодкоголосим менеджерам, що відмахуються від вас з фразою "цього не буде!". Справжні профі повинні передбачити будь-який варіант і дати вам чітку відповідь щодо гарантій;
  • Зверніть увагу на готовність підписати договір. Якщо представник компанії мнеться, пропонує нічого не підписувати чи іншими способами уникає "офіційного оформлення відносин" - рвіть контакт, не замислюючись. Швидше за все, ви натрапили на сіру компанію, яка не платить податки і віртуозно ухиляється від своїх зобов'язань в разі конфлікту сторін.