Дитячий в'язаний жилет - універсальний одяг на всі випадки

Дитячий жилет або безрукавка в'язані спицями або гачком - це універсальний предмет дитячого гардеробу, який повинен бути присутнім у будь-якої дитини. Вони можуть повністю змінити або вдало доповнити як шкільний, так і повсякденний або святковий наряд.

Стильні якісні безрукавки для хлопчиків в https://dajs.com.ua/ чудово поєднуються з одягом різних стилів. Строгий в'язаний жилет або безрукавку можна одягнути з спідницею, брюками, сорочкою або блузкою в школу. Менш строгі моделі добре поєднуються з джинсами, будь-якими спідницями, водолазками і футболками з довгим рукавом.

Які бувають в'язані безрукавки

Існує безліч фасонів цього аксесуара: в'язані жилетки на ґудзиках, з капюшоном, з хутром, довгі і короткі жилетки, кардигани. Незамінними на всі сезони є класичні моделі. Також популярні укорочені облягаючі вироби і довгі з вільно спадаючим подолом.

Актуальні в цьому сезоні кольори - це бірюзовий, коричневий, жовтий, всі відтінки червоного і синього, сірий, бузковий.

В якості пряжі для в'язаних жилетів використовується мохер або ніжна альпака. А додані синтетичні волокна і люрекс забезпечують вязаному жилету еластичність, міцність і стійкість до прання.

З чим носити в'язаний жилет

В'язаний жилет - це елемент гардеробу, який підходить одночасно до багатьох стилів одягу. Уміло комбінуючи, його можна поєднувати з різним одягом і створювати дуже вигідні образи.

В'язані жилети дуже красиво виглядають з сорочками, водолазками, блузами, вузькими або прямими брюками, класичними спідницями, джинсами, штанами-капрі і сукнями.

Підбираючи жилетку під сорочку, звертайте увагу на поєднання кольорів - вони повинні бути схожими. Під сорочки з візерунком вибирайте однотонні жилетки і навпаки. Причому в'язані жилети можна носити з поясом і без пояса. 

Актуальність на всі сезони

У будь-яку пору року в'язані жилети не втрачають свою актуальність. У зимову пору року в'язана жилетка стає чудовою альтернативою піджаку або жакета, рятує, коли немає можливості надіти светр або додаткову кофту, коли не хочеться виглядати громіздко, але потрібно захистити себе від холоду.

В осінньо-весняний період жилет дуже вигідно виглядає з водолазками і сорочками, а літніми вечорами, в поєднанні з футболками і легкими кофточками, в'язаний жилет зігріє і додасть образу вашої дитини своєрідну родзинку!