Пиво та закуски на будь-який випадок

Пиво може бути різним. Якісний продукт відрізняється багаторічними традиціями пивоваріння та високими стандартами якості.

Чи хочете ви осолодитися освіжаючим напоєм після вдалого робочого дня чи пригостити гостей, в магазині Hop Hey зможе підібрати для вас сааме той напій, який найбільше підійде для кожного випадку.

Вживаючи якісне пиво, ви можете бути впевненими в тому, що даний напій буде корисним для вашого організму. Доведено вплив на організм людини напою:

  • алкоголь уповільнює обмінні жирові процеси;
  • помірне споживання якісного продукту дозволяє стабілізувати артеріальний тиск;
  • живе пиво дозволяє регулювати рівень холестерину;
  • пиво справляє сечогінну дію, що допомагає виводити з організму токсини та інші шкідливі елементи.

Незважаючи на те, що магазин пропонує широкий вибір різних сортів пива, слід пам’ятати, що вживати його необхідно в суворо обмеженій кількості.

Як вибрати необхідний напій?

Сьогодні асортимент продукції в пивному магазині пропонує досить широкий вибір хмільної продукції. Для того, щоб обрати для себе необхідний продукт, слід дотримуватись деяких рекомендацій:

  1. Легке пиво, частіше за все світле, має міцність від 0,5 до 4 градусів. Темне пиво має біль насичений смак та характеризується гіркотою.
  2. Колір хмільного напою залежить від ступеню прожарки солоду, чим довше його термічно обробляють, тим темнішим пиво буде.
  3. Наявність гіркости в смаку залежить від балансу хмелю та солоду під час його приготування.

Звертаючи увагу на ці особливості, можна без проблем підібрати для себе улюблений напій, який в достатній мірі задовольнить ваші смакові уподобання.

Що пропонує Хоп Хей?

Під якісним пивом, ми розуміємо продукт, зварений з кращих натуральних інгредієнтів. Тут ви знайдете різноманітні варіанти пива, а також крафтове пиво, тобто зварене вручну. Є на вибір:

  • бутильоване пиво;
  • розливне;
  • фільтроване;
  • нефільтроване.

Craft Beer включає в себе популярні стилі від хмільових елів, таких як Pale Ale або IPA, до класичного чеського пива, темних жарених стилів, таких як Stout і Porter, до лагера. А також широкий вибір безалкогольного пива. На сайті ви зможете знайти детальний опис кожного виду і стилю пива а також наші рекомендації по вибору продуктів.

Пиво онлайн в Хоп Хей

В інтернет-магазині ви знайдете ексклюзивний вибір українських європейських пивних делікатесів. Серед всього асортименту є креативне пиво на будь-який смак. Відвідайте магазин, щоб знайти пиво різних стилів, знайдіть для себе пиво з таких країн як Італія, Великобританія, Литва, Нідерланди, Чехія.

Хоп Хей поставили собі за мету познайомити вас з різноманітним світом пива. Сервіс дозволить вам спробувати кращі сорти європейського пива за доступною ціною. Отримайте улюблений напій, закуски до нього з доставкою прямо до ваших дверей, без зайвих турбот та по цінам, які ви більше ніде не знайдете.